Ukategorisert

Inviterer til julepoker

Denne turneringsformen ville vært ulovlig i Norge, men for Ekstrabladet.dk i Danmark er det godt stoff.

I samarbeid med spillselskapet pokerstars inviterer Ekstrabladet.dk til juleturnering i poker. Spillerne skal, ifølge reklamen, spille om over 10 000 kroner.

I Norge ville et lignende samarbeid vært ulovlig ettersom det er ulovlig å drive med markedsføring av spill som ikke har konsesjon i Norge. Det å få konsesjon er svært vanskelig. I praksis betyr dette et reklameforbud på gambling generelt og poker spesielt. Lotteritilsynet i Norge reagerte da Nettavisen arrangerte en gratis turnering sammen med sin samarbeidspartner, Betsson.

Turneringen i Danmark starter i dag klokken 20:00. Dessverre er den bare for danske spillere. Pokerfrelste nordmenn må nok vente på en politisk revolusjon før spillet blir lovlig i Norge. Imens kan vi selvsagt invitere venner på besøk eller besøke et utenlandsk nettsted for litt spenning og sosial sammenkomst.

Tags:

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Vår individualistiske velferdsstatVår individualistiske velferdsstat
    Ideen om at individualisme og kollektivisme er to motsetninger, som er fiender med hverandre, er feil. La oss tenke på kollektivet også!
  • Myten om Says lovMyten om Says lov
    Ingen seriøse frimarkedstilhengere tror på Says lov – at tilbudet skaper sin egen etterspørsel og at overproduksjon derfor er umulig. Ikke engang Say trodde på Says lov.
  • Jeg er krenket!Jeg er krenket!
    Francis Fukuyama har skrevet bok om identitet. Har krenkehysteriet røtter til den franske revolusjon?