Ukategorisert

Inviterer til julepoker

Denne turneringsformen ville vært ulovlig i Norge, men for Ekstrabladet.dk i Danmark er det godt stoff.

I samarbeid med spillselskapet pokerstars inviterer Ekstrabladet.dk til juleturnering i poker. Spillerne skal, ifølge reklamen, spille om over 10 000 kroner.

I Norge ville et lignende samarbeid vært ulovlig ettersom det er ulovlig å drive med markedsføring av spill som ikke har konsesjon i Norge. Det å få konsesjon er svært vanskelig. I praksis betyr dette et reklameforbud på gambling generelt og poker spesielt. Lotteritilsynet i Norge reagerte da Nettavisen arrangerte en gratis turnering sammen med sin samarbeidspartner, Betsson.

Turneringen i Danmark starter i dag klokken 20:00. Dessverre er den bare for danske spillere. Pokerfrelste nordmenn må nok vente på en politisk revolusjon før spillet blir lovlig i Norge. Imens kan vi selvsagt invitere venner på besøk eller besøke et utenlandsk nettsted for litt spenning og sosial sammenkomst.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer