Ukategorisert

Er kvotering riktig?

Civita inviterer til frokostmøte fredag 18. januar, kl. 08.00 – 09.45.

Er det riktig med kvotering? Er like rettigheter alltid rett? Eller er det spesielle hensyn eller mål for samfunnsutviklingen som er så viktige at prinsippet om likebehandling bør fravikes? Er kvotering, på bakgrunn av kjønn eller hudfarge, et riktig og effektivt virkemiddel? Eller er positiv særbehandling av grupper alltid galt?
Med i debatten er barne- og likestillingsminister Manuela Ramin-Osmundsen (Ap), jurist og adm dir for Centrum för Rättvisa i Stockholm, Gunnar Strömmer, bystyrerepresentant for FrP i Oslo, Mazyar Keshvari og Ronald Craig fra Senter for menneskerettigheter (UiO).

Det serveres frokost fra 07.45, og det blir anledning til å stille spørsmål.
Møtet finner sted på Café Christiania, Nedre Vollgt. 19 – Inngang i Stortingsgaten.
Påmelding her

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer