Ukategorisert

Dagbladet.no setter grenser

Dagbladets utestengelse av Tore Tvedt er et bevis for at den private eiendomsretten kan og skal sette begrensninger på ytringsfriheten.

Denne uken valgte redaktør for Dagbladet.no, Even Teimansen, å utestenge Vigrid-lederen Tore W. Tvedt fra Dagbladet.no’s kommentarsystem. Dette er i tråd med prinsippet til Liberaleren der vi ønsker full ytringsfrihet, der kun eiendomsretten setter begrensningene. Det er Dagbladet.no som skal bestemme hva som skal være mulig å publisere på nettstedet.

Sensuren til Dagbladet.no sørger ikke for at ufyselige meninger og fordommer forsvinner. Tore Tvedt vil finne nye arenaer, blant annet eget nettsted. På den måten vil det fortsatt være mulig å bevise manglende kvaliteter i fordommene som han sprer.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer