Ukategorisert

Liberalist fronter alkoholsaken

Liberalisten Niclas Ransted Jøranli, kjent fra Det Liberale Folkepartiet, fronter alkoholsaken. Han er redaktør for alkohol.no.

Ideen er glimrende. Det er ulovlig med alkoholreklame i Norge, men hederlig omtale av produkter, nyheter og informasjon om de deilige dråpene er lovlig. Forbudet på reklame kan gi alkohol.no voldsomme fortrinn i redaksjonell omtale. Jøranli og hans stab kan sannsynligvis velge og vrake samarbeidspartnere. Valgmulighetene vil bli enorme når tallet på unike brukere og sidevisninger stiger i takt med inntaket for en gjennomsnittlig nordmann på en lørdagskveld.

Domenenavnet alkohol.no passer perfekt for aktører som prøver å få inntjening på et område som politikerne har regulert fra A til Å. Reklameforbudet er latterlig, men det gir åpninger for personer som vil utnytte smutthullene. Liberaleren ønsker alkohol.no lykke til videre.

Tags:

Mest lest

Arrangementer