Ukategorisert

Liberalist fronter alkoholsaken

Liberalisten Niclas Ransted Jøranli, kjent fra Det Liberale Folkepartiet, fronter alkoholsaken. Han er redaktør for alkohol.no.

Ideen er glimrende. Det er ulovlig med alkoholreklame i Norge, men hederlig omtale av produkter, nyheter og informasjon om de deilige dråpene er lovlig. Forbudet på reklame kan gi alkohol.no voldsomme fortrinn i redaksjonell omtale. Jøranli og hans stab kan sannsynligvis velge og vrake samarbeidspartnere. Valgmulighetene vil bli enorme når tallet på unike brukere og sidevisninger stiger i takt med inntaket for en gjennomsnittlig nordmann på en lørdagskveld.

Domenenavnet alkohol.no passer perfekt for aktører som prøver å få inntjening på et område som politikerne har regulert fra A til Å. Reklameforbudet er latterlig, men det gir åpninger for personer som vil utnytte smutthullene. Liberaleren ønsker alkohol.no lykke til videre.

0 0 vurderinger
Vurdering

Tags:

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Daniel Heggelid-Rugaas
13 years ago

Vel, vel. Å være “kjent” fra DLF er for meg en selvmotsigelse. Likevel en morsom sak.

Per E. Braseth-Ellingsen
Per E. Braseth-Ellingsen
13 years ago

Vel, vel. En glimrende idé er vel å dra det litt langt. Det finnes nok av sider som gir redaksjonell omtale av alkoholholdig drikke i Norge. Bare synd at hvis man kan “velge og vrake” samarbeidspartnere, så mister man samtidig all kredibilitet hvis man selger seg til en eller annen importør eller produsent. Liberaleren bør heller ta en titt på kampen magasinet Vinforum har ført for å få lov til selge reklameplass for alkoholholdig drikke. Der har du noen som virkelig kjemper og bruker penger på liberale verdier.

Piris
Piris
13 years ago

Glimrende ! I tillegg burde aldersgrensen på kjøp av alkohol vært senket :
Øl \ vin 16 år .. sprit 18 år !

Mest lest

Fra arkivet

 • Subsidiert er ikke frittSubsidiert er ikke fritt
  Det er naivt å tro at subsidiert kunst ikke er politisk styrt. Kunstnere laller seg inn i en følelse av selvstendighet, men er kjøpt og betalt av staten.
 • Gi en liten gave til LiberalerenGi en liten gave til Liberaleren
  Vi trenger Liberaleren som et sterkt talerør for den liberale høyresiden. Her er en mulighet til å hjelpe oss.
 • Telling vi ikke likerTelling vi ikke liker
  Samfunnet har tatt inspirasjon fra dyrene i eventyret om den tellende geitekillingen. Lar du deg forbanne over å bli telt?
 • Inflasjon og korrupsjon i massedemonstrasjonens tidInflasjon og korrupsjon i massedemonstrasjonens tid
  De siste månedene har sett voldsomme protester i Irak, Iran, Hong Kong, Bolivia, Chile og Venezuela. Demonstrantene har ulik overbevisning, men forenes i kravet om politiske reformer.
 • Verdens mest berømte kvinneVerdens mest berømte kvinne
  Inger Merete Hobbelstad har skrevet en mangesidig biografi om den britanniske monarken med innblikk i historie, politikk og samfunnsliv.
 • Jeg ønsker null skattJeg ønsker null skatt
  Skatt er urettferdig og aksepteres dessverre fordi det er så vanlig og nødvendig for velferdsstaten.
 • Med samme begrunnelseMed samme begrunnelse
  Liberalister har alltid forsvart utsatte minoriteter, enten de er homofile eller religiøse fundamentalister. De er alle individer med like rettigheter.