Ukategorisert

Liberalist fronter alkoholsaken

Liberalisten Niclas Ransted Jøranli, kjent fra Det Liberale Folkepartiet, fronter alkoholsaken. Han er redaktør for alkohol.no.

Ideen er glimrende. Det er ulovlig med alkoholreklame i Norge, men hederlig omtale av produkter, nyheter og informasjon om de deilige dråpene er lovlig. Forbudet på reklame kan gi alkohol.no voldsomme fortrinn i redaksjonell omtale. Jøranli og hans stab kan sannsynligvis velge og vrake samarbeidspartnere. Valgmulighetene vil bli enorme når tallet på unike brukere og sidevisninger stiger i takt med inntaket for en gjennomsnittlig nordmann på en lørdagskveld.

Domenenavnet alkohol.no passer perfekt for aktører som prøver å få inntjening på et område som politikerne har regulert fra A til Å. Reklameforbudet er latterlig, men det gir åpninger for personer som vil utnytte smutthullene. Liberaleren ønsker alkohol.no lykke til videre.

Tags:

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Daniel Heggelid-Rugaas
14 years ago

Vel, vel. Å være «kjent» fra DLF er for meg en selvmotsigelse. Likevel en morsom sak.

Per E. Braseth-Ellingsen
Per E. Braseth-Ellingsen
14 years ago

Vel, vel. En glimrende idé er vel å dra det litt langt. Det finnes nok av sider som gir redaksjonell omtale av alkoholholdig drikke i Norge. Bare synd at hvis man kan «velge og vrake» samarbeidspartnere, så mister man samtidig all kredibilitet hvis man selger seg til en eller annen importør eller produsent. Liberaleren bør heller ta en titt på kampen magasinet Vinforum har ført for å få lov til selge reklameplass for alkoholholdig drikke. Der har du noen som virkelig kjemper og bruker penger på liberale verdier.

Piris
Piris
14 years ago

Glimrende ! I tillegg burde aldersgrensen på kjøp av alkohol vært senket :
Øl \ vin 16 år .. sprit 18 år !

Fra arkivet