Ukategorisert

Five med gammelt oppgulp

Er det ikke på tide at samfunnet setter inn en nulltoleranse mot narkotika, og starter krig mot narkotikamisbruket med de tilgjengelige midler som finnes?

Det er Carsten O. Five, redaktør i kommentar.no, som stiller spørsmålene. Han ønsker full kamp mot narkotika, men lanserer ingen nye løsninger. Mer av gammel politikk som absolutt ikke fungerer. Hadde det vært litt spenst igjen i gamle Carsten O. Five, kunne han i det minste foreslå dødsstraff, men så langt vil ikke redaktøren gå. Han tør i hvert fall ikke fremme forslaget skriftlig.

Carsten O. Five kommer med gammelt høyreoppgulp. Det fungerte ikke da Høyre var i regjering og det fungerer ikke når partiet er i opposisjon. For øvrig er høyreoppgulpet veldig likt den medisinen som de andre stortingspartiene vil bruke, uten at det hjelper stort. Forbudslinjen på narkotika har vært mislykket. De som etterlyser mer krig, uten å komme med nye virkemidler, har lite troverdighet i narkotikaspørsmål. Det gjelder uansett om du heter Carsten O. Five eller Andrè Oktay Dahl.

Krigen mot narkotika er tapt. Et narkofritt samfunn er og blir en illusjon. Skal man fortsette en politikk som ikke virker, eller velge en annen kurs? Liberaleren vil ha en ny kurs, og vi har forslag, i motsetning til Carsten O. Five: La oss legalisere narkotika!

Tags:

9 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
spenn
spenn
14 years ago

Det er festlig å lese hvordan Høyre resonnerer seg frem til at innførsel og salg narkotika er den største finansieringskilden for internasjonal organisert kriminalitet, og så i neste avsnitt slår fast at de «avviser enhver form for liberalisering av bruk og omsetning av narkotika» som kunne stoppet denne inntektskilden. Jo mer penger vi bruker til å stoppe innførsel, salg og besittelse, jo mer tjener selvfølgelig de organiserte kriminelle.

Knut Johannessen
14 years ago

Det er alltid tragisk når man har forsøkt samme medisin i 40 år og den ikke virker, så fortsetter man med samme medisin, bare med litt økt dose. Hadde man hatt like mange reformer i narkotikapolitikken som i skolen (nei, kanskje ikke fullt så mange), så hadde det kanske sett annerledes ut.

Hank Hippie
Hank Hippie
14 years ago

de ær bra att liberaleren skriver dette får da bli de lettere for åss såm seller dop å fårtsatt selle dop å de syns jei ær bra

Eivnd Knudsen
Eivnd Knudsen
14 years ago

Jeg er for så vidt enig med Liberaleren i at den politikken som har værtført mot narkotika de siste 40 årene synes å være mislyket, og dersom folk ønsker å gå til grunne med ei sprøyte i armen, så har vi vel ikke rett til å nekte dem det heller. Spørsmåleter vel heler hvem som skal måtte rydde oppetterpå. For det finnes jo narkomane som vil ut av det helvete de selv har plassert seg i, og hvordan skalde greie det dersom de ikke har penger til å betale forhelsetjenestene, ogder ikke skal finnes skattefinansierte ordninger som fanger dem opp.… Read more »

Pleym
Pleym
14 years ago

Feil, Hippie.

Om Liberaleren får sin vilje i narkotikapolitikken vil to ting skje:

Bunnen går ut av narkotikamarkedet, så fortjenesten din forsvinner.

Samtidig vil det mystiske ved narkotika sammenlignet med andre rusmidler forsvinne, noe som vil gjøre dragningen mot narkotika mindre.

Piris
Piris
14 years ago

Hank hippie .. enda et feil svar !
Om narkotika legaliseres, vil nok staten ta fra deg fortjenesten med å selge
dop .. med andre ord : Du må finne noe annet å gjøre !

Mikael
Mikael
14 years ago
trackback
11 years ago

Xanax….

Xanax valium. Beer and xanax. Buy xanax online. Xanax as a party drug. Xanax….

Fra arkivet