Ukategorisert

Five med gammelt oppgulp

Er det ikke på tide at samfunnet setter inn en nulltoleranse mot narkotika, og starter krig mot narkotikamisbruket med de tilgjengelige midler som finnes?

Det er Carsten O. Five, redaktør i kommentar.no, som stiller spørsmålene. Han ønsker full kamp mot narkotika, men lanserer ingen nye løsninger. Mer av gammel politikk som absolutt ikke fungerer. Hadde det vært litt spenst igjen i gamle Carsten O. Five, kunne han i det minste foreslå dødsstraff, men så langt vil ikke redaktøren gå. Han tør i hvert fall ikke fremme forslaget skriftlig.

Carsten O. Five kommer med gammelt høyreoppgulp. Det fungerte ikke da Høyre var i regjering og det fungerer ikke når partiet er i opposisjon. For øvrig er høyreoppgulpet veldig likt den medisinen som de andre stortingspartiene vil bruke, uten at det hjelper stort. Forbudslinjen på narkotika har vært mislykket. De som etterlyser mer krig, uten å komme med nye virkemidler, har lite troverdighet i narkotikaspørsmål. Det gjelder uansett om du heter Carsten O. Five eller Andrè Oktay Dahl.

Krigen mot narkotika er tapt. Et narkofritt samfunn er og blir en illusjon. Skal man fortsette en politikk som ikke virker, eller velge en annen kurs? Liberaleren vil ha en ny kurs, og vi har forslag, i motsetning til Carsten O. Five: La oss legalisere narkotika!

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer