Ukategorisert

Nei til EU lenker til kampanjen

Efter at vi startet vår epostkampanje mot EUs datalagringsdirektiv 13.januar har de som deler vårt syn i denne saken om å lenke til eller omtale kampanjen.

For eksempel lenker den største Facebook-gruppen mot direktivet (over 13 000 medlemmer) til vår kampanjeartikkel. Unge Høyre lenker til kampanjen og UH-leder Torbjørn Røe isaksen har omtalt kampanjen på sin blogg. Venstre har omtalt kampanjen og lenket til den i en artikkel på sin nettsiden om personvern. Flere andre er også blitt bedt om å lenke til kampanjen.

Organisasjonen Nei til EU har en stund lenket til bloggeren Vox Populis opprop mot direktivet.

Nå har Nei til EU imøtekommet Liberalerens forespørsel om å lenke til vår kampanje (nede til høyre på organisasjonens hjemmeside). Dette takker vi naturligvis for!

For presisjonens skyld: Liberaleren tar ikke stilling for eller mot norsk EU-medlemskap. Vi forbeholder oss derimot retten til å kritisere og protestere mot politiske inngrep i individets frihet, uansett hvem som kommer med inngrepene.

La oss gjenta hvorfor vi har valgt en slik kampanjeform – uten forkleinelse for hverken Vox Populis opprop eller de mange Facebook-gruppene:

Vi har valgt denne formen fordi vi mener det eneste som kan vekke stortingspolitikerne til motstand mot direktivet er daglige, direkte henvendelser fra folk, organisasjoner og andre som yttrykker bekymring og/eller motstand mot direktivet.

Liberalerens tekstforslag er nå også blitt brukt som resolusjonstekst i et partipolitisk lokallag (Eidsvoll Venstre), og er sendt inn som resolusjonsforslag til årsmøtet i Akershus Venstre.

Jo flere som lenker til kampanjen, jo flere vil få kjennskap til den, og kunne gå inn og ta tekstforslaget, lime det inn i en epostmelding/et kontaktskjema og sende til stortingsrepresentanter, stortingsgruppene og statsrådene.

Uttrykk din motstand mot at datalagringsdirektivet blir en del av norsk lov, du også!

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
trackback
14 years ago

[…] og tilgjengelig også for publikum som vanligvis ikke leser Liberaleren jevnlig. Organisasjoner som Nei til EU lenker, det samme gjør partiet Venstre og flere fylkeslag. Kristelig Folkepartis Ungdom lenker, det […]

carl Christian
14 years ago

Noen som vet hvor lenge Nei til EU hadde lenken hit til epost-kampanjen?
Jeg kan ikke finne den, men de har fortsatt lenke til Vox Populis opprop og datalagringsdirektivet.no. 27. mai holder de også et åpent møte om direktivet…

trackback
11 years ago

Fashion bead earrings….

Fashion magazine. Full figure fashion….

Fra arkivet