Ukategorisert

Nei til EU lenker til kampanjen

Efter at vi startet vår epostkampanje mot EUs datalagringsdirektiv 13.januar har de som deler vårt syn i denne saken om å lenke til eller omtale kampanjen.

For eksempel lenker den største Facebook-gruppen mot direktivet (over 13 000 medlemmer) til vår kampanjeartikkel. Unge Høyre lenker til kampanjen og UH-leder Torbjørn Røe isaksen har omtalt kampanjen på sin blogg. Venstre har omtalt kampanjen og lenket til den i en artikkel på sin nettsiden om personvern. Flere andre er også blitt bedt om å lenke til kampanjen.

Organisasjonen Nei til EU har en stund lenket til bloggeren Vox Populis opprop mot direktivet.

Nå har Nei til EU imøtekommet Liberalerens forespørsel om å lenke til vår kampanje (nede til høyre på organisasjonens hjemmeside). Dette takker vi naturligvis for!

For presisjonens skyld: Liberaleren tar ikke stilling for eller mot norsk EU-medlemskap. Vi forbeholder oss derimot retten til å kritisere og protestere mot politiske inngrep i individets frihet, uansett hvem som kommer med inngrepene.

La oss gjenta hvorfor vi har valgt en slik kampanjeform – uten forkleinelse for hverken Vox Populis opprop eller de mange Facebook-gruppene:

Vi har valgt denne formen fordi vi mener det eneste som kan vekke stortingspolitikerne til motstand mot direktivet er daglige, direkte henvendelser fra folk, organisasjoner og andre som yttrykker bekymring og/eller motstand mot direktivet.

Liberalerens tekstforslag er nå også blitt brukt som resolusjonstekst i et partipolitisk lokallag (Eidsvoll Venstre), og er sendt inn som resolusjonsforslag til årsmøtet i Akershus Venstre.

Jo flere som lenker til kampanjen, jo flere vil få kjennskap til den, og kunne gå inn og ta tekstforslaget, lime det inn i en epostmelding/et kontaktskjema og sende til stortingsrepresentanter, stortingsgruppene og statsrådene.

Uttrykk din motstand mot at datalagringsdirektivet blir en del av norsk lov, du også!

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer