Ukategorisert

Personvernkommisjonen lenker til kampanjen

Ifjor nedsatte regjeringen en egen personvernkommisjon (ironisk, hva?). Efter en henvendelse fra Liberaleren lenker nå kommisjonen til vår epostkampanje mot datalagringsdirektivet.

Personvernkommisjonen ble opprettet av regjeringen den 25. mai 2007. Mandatet finner du her. Sammensetningen finner du her.

På kommisjonens hjemmeside er det en egen fane (midt på) som heter “personvernnyheter”. Under oppslag fra 16.januar er det en lenke til Liberalerens kampanjeartikkel.

Kommisjonens leder Kjellbjørg Lunde og sekretær Line Coll hadde forøvrig et innlegg i Dagens Næringsliv igår 29.januar, med tittelen “Vern privatlivet!“.

0 0 vurdering
Vurdering
3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Gisle Hannemyr
12 years ago

For ordens skyld: Personvernkommisjonens nyhetsseksjon lenker til alle aktuelle personvernnyheter som vi tipses om – og selvsagt da også til liberalerens kampanje. Vi ville også lenket til en tilsvarende kampanje til fordel for direktivet dersom vi ble tipset om dette. Personverndirektivet er en av de sakene som kommisjonen arbeider med – men inntil det arbeidet er avsluttet har kommisjonen som sådan ikke tatt stilling til direktivet.

trackback
12 years ago

[…] Personvernkommisjonen har på sin hjemmeside et mediearkiv, og der er nå artikkelen om epostkampanjen. Vår omtale her. […]

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Feirer du Thomas Jefferson?Feirer du Thomas Jefferson?
    Thomas Jefferson oppsummerte liberalismens kjerne i Uavhengighetserklæringen.
  • Kom ut av borgen!Kom ut av borgen!
    Det retoriske trikset "motte and bailey" er ikke så kjent, men populært i bruk. Kunnskap er makt!
  • Bærekraftsmålene – er det så ille med ulikhet?Bærekraftsmålene – er det så ille med ulikhet?
    Økonomisk vekst, sysselsetting, industrialisering, innovasjon og bosetning er del av bærekraftsmålene. Hva betyr det? Og hva med ulikhet og barnearbeide? Del 3 i en artikkelserie på fire om bærekraftsmålene.