Notiser

Den libertarianske tåka

Den betydelige gruppen libertarianere i USA, som vanligvis stemmer med republikanerne, er skeptiske til McCain og nysgjerrige på Obama, skriver Lene Johansen hos minerva. Lene Johansen er bosatt i Washington DC.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Dark_Apostrophe
Dark_Apostrophe
14 years ago

Hvis de er interessert i Obama så er de ikke libertarianere, men liberale. Libertarianere ville ikke støttet kriminalitet på et massivt nivå, som Obama støtter – nemlig krigen, som han later som om han er imot, eller for den saks skyld beskatning (ran) som Obama, eller hvilken som helst annen demokrat (nå er det jo bare ham og Clinton) hadde økt dramatisk. Murray Rothbard, som startet moderne libertarianisme og anarkokapitalisme (som mer eller mindre er det samme, bortsett fra at noen libertarianere – minarkister – mener at en minimal stat er nødvendig), skrev dette, som sier hvordan libertarianisme og anarkokapitalisme… Read more »

Fra arkivet