Ukategorisert

Galskap!

Politiet i de store byene vil gjøre det ulovlig å skjenke alkohol etter klokken 01:00. Det er rett og slett galskap!

–Steng ølkranene allerede klokken ett. Da vil vi slippe mye av volden og fyllen som oppstår når utestedene stenger kl 3, uttaler politiledelsen i blant annet Tromsø, Trondheim, Oslo og Bergen i et felles utspill.

–Vi mener at utestedene skal slutte å servere alkohol kl 01.00 også i helgene, sier politimester Truls Fynh til Nordlys.

Det hadde vært morsomt å vite hva politiet tror konsekvensene av en restriktiv alkoholpolitikk vil være i praksis. Tror politiet at de fleste vil gå hjem å legge seg klokken 01:00 natt til søndag?

Det er lokalpolitikerne som avgjør hvor lenge en bevillingsinnehaver skal få skjenke øl, vin og brennevin. Stortinget har satt en rekke begrensninger, men på dette området har kommunene valgmuligheter. Liberaleren anbefaler at kommunepolitikerne er liberale, og ikke tar anbefalingen fra Truls Fynh til etterretning.

Tags:

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Trond
14 years ago

Da får vi vel gå tilbake til det glade 90 tallet da fridemokratene drev pub i Oslo. Skal bli moro å gå på de utallige svarte nattklubber og puber som kommer til å bli opprettet. I kampen mot kriminalitet bidrar politiet til enda mer kriminalitet.

Piris
Piris
14 years ago

Galskap ? Helt enig !

Aase Marthe Horrigmo
Aase Marthe Horrigmo
14 years ago

I Kristiansand diskuterer nå de politiske partiene å innskrenke skjenking av sprit til klokken 24.00 og øl til 02. Flott for de nyopprettede cocktail-barene som da går rett på dunken. Og selvsagt, når alle skal hjem klokken 02 istedet for 03, blir det jo mye roligere i byen, ingen kommer lenger til å bråke i taxi-køen og flere kommer til å gå i kirken på søndag.

Fra arkivet