Ukategorisert

Galskap!

Politiet i de store byene vil gjøre det ulovlig å skjenke alkohol etter klokken 01:00. Det er rett og slett galskap!

–Steng ølkranene allerede klokken ett. Da vil vi slippe mye av volden og fyllen som oppstår når utestedene stenger kl 3, uttaler politiledelsen i blant annet Tromsø, Trondheim, Oslo og Bergen i et felles utspill.

–Vi mener at utestedene skal slutte å servere alkohol kl 01.00 også i helgene, sier politimester Truls Fynh til Nordlys.

Det hadde vært morsomt å vite hva politiet tror konsekvensene av en restriktiv alkoholpolitikk vil være i praksis. Tror politiet at de fleste vil gå hjem å legge seg klokken 01:00 natt til søndag?

Det er lokalpolitikerne som avgjør hvor lenge en bevillingsinnehaver skal få skjenke øl, vin og brennevin. Stortinget har satt en rekke begrensninger, men på dette området har kommunene valgmuligheter. Liberaleren anbefaler at kommunepolitikerne er liberale, og ikke tar anbefalingen fra Truls Fynh til etterretning.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer