Ukategorisert

Staten har skapt et problem

Gevinstautomatene er borte fra markedet, men fortsatt er spill et problem, ifølge Lotteri- og stiftelsestilsynet.

Hjelpelinja hadde henvendelser også i 2. halvdel av 2007, etter forbudet på gevinstautomater. Det er ikke mange samtaler Hjelpelinja mottok, kun 1117 samtaler i 2007 mot 1792 samtaler i 2006. Årsaken til nedgangen, ifølge Lotteri- og stiftelsestilsynet, er forbudet på gevinstautomatene.

En foreløpig statistikk viser at henvendelser om poker på internett økte litt i 2007, men veldig lite i forhold til alle problemene poker skal medføre for borgerne. Det er også interessant å merke seg at spill uten penger, altså nettspill, PC-spill og TV-spill økte. Lotteritilsynet er så bekymret for PC- og TV-spill at tilsynet i fremtiden kommer til å presentere en egen statistikk for denne gruppen henvendelser. Hvis Lotteritilsynet og politikerne skal jage de som spiller spill uten penger like mye som automat- og pokerspillerne blir jaget, går TV-spillentusiastene en mørk fremtid i møte, selv om det er umulig å håndheve et forbud på nettspill, PC-spill og TV-spill.

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Piris
Piris
14 years ago

>
Herlighet ! Dete er det mest dustete jeg har hørt ! Hvordan kan man kontrollere at jeg f. eks ikke spiller pc i mer enn 3 timer dagen ? Myndigheter er håpløse !
Håper vi IKKE får en slik fremtid !

Poker Boy
14 years ago

Dette beviser kun at den Norske stat er kontroll-friker som vil kontrollere all aktivitet hos Norske statsborgere.

Flytter snart !

Fra arkivet