Ukategorisert

Røe Isaksen går av i juni

Torbjørn Røe Isaksen kommer til å forlate vervet som leder i Unge Høyre på landsmøtet i juni. Litt synd, men nødvendig. Ungdomspolitikeren begynner å bli voksen.

På Unge Høyres landsstyremøte i helgen vil leder Torbjørn Røe Isaksen gi organisasjonen beskjed om at han ikke tar gjenvalg som leder på landsmøtet i Hamar 20.-22. juni, skriver Unge Høyre på sitt nettsted. Til Dagbladet sier Røe Isaksen at han vil slippe yngre krefter til.

Røe Isaksen har vært en flott Unge Høyre-leder. Han er ikke enig med alt det Liberaleren står for, men han har profilert seg som sterk kritisk til dagens velferdsstat. For snart fire år siden sa Torbjørn Røe Isaksen til Liberaleren, at han lot seg inspirere av liberalismen. Måtte inspirasjonen fortsette når han går over i moderpartiet med full kraft.

Tags:

Mest lest

Arrangementer