Ukategorisert

Snoen slakter Solberg

–Det er mer og mer åpenbart irrelevant at Erna Solberg tar gjenvalg som leder i Høyre. Det er lenge siden Erna Solberg har vært leder for Høyre i noen fornuftig betydning av ordet LEDER, skriver Jan Arild Snoen i sin blogg hos minerva.

Utgangspunktet for kraftsalven er borgerlig AFP-overbud. Snoen mener partiene på venstresiden går til valg på mer til de fleste, mens partiene på den såkalte høyresiden vil gå til valg på mer til alle. Leserne av bloggen kan føle Jan Arild Snoens frustrasjon.

Du kan lese bloggen her. Gi gjerne konstruktive tilbakemeldinger slik at partiene på høyresiden skjønner at det er urimelig med mottoet ”Mer til alle”.

Jan Arild Snoen mottok Frihetsprisen i 2004 for sitt mangeårige arbeid for et fritt samfunn.

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Konrad
14 years ago

Er Høyre et høyre-parti. Jeg er jammen ikke sikker. En ting er sikkert: Det er en akkutt mangel på liberale partier i Norge. Hverken Høyre eller Frp gjør seg lenger fortjent til en slik hedersbetegnelse.

Er Sponheims Venstre vårt eneste håp? Grøss.

Fra arkivet