Ukategorisert

Programutkastet – triste greier

Alle som ønsker en ny politisk kurs, en ny regjering, bør ikke lese programutkastet som er sendt ut på høring i Kristelig Folkepartis partiorganisasjon. Det er deprimerende lesning.

Det er mange dårlige punkt i utkastet. Kristelig Folkeparti befester sin posisjon som et utgiftsparti. I avsnittet om skatter og avgifter står det skrevet at KrF vil prioritere gode velferdsordninger for alle framfor store generelle skattelettelser. Partiet vil ha skatte- og avgiftsinntektene til det offentlige om lag på dagens nivå. Det betyr at Kristelig Folkeparti vil videreføre dagens økonomiske politikk på de fleste punkt, uten at det er spesielt overraskende.

Hva skal vi som vil ha mindre stat, mer frihet og leve våre liv i fred for andres innblanding og moralske pekefinger gjøre ved valget i 2009? Ikke stemme på Kristelig Folkeparti, det er helt sikkert.

0 0 vurderinger
Vurdering

Tags:

5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Eivnd Knudsen
Eivnd Knudsen
13 years ago

Det blir stadig klarere at de som ønsker etalternativ til sosialismen må stemme enen Høyre eller Fremskrittspartiet. + 10 mandateri henhld til gjennomsnittet for april, gir disse to partiene rent flertall. KrF har nå strukket ut en labb, som nok vil bli omfavnet av sosialdemokratiets klamme solidariteitshand, og Venstre er for lengst avskrevet som et folkefiendtlig mini-SV for målmenn, avholdsfolk, bønder og muslimske advokater med kanselilaud og et syn på verden anno 1350 eller der omkring. Lyspunktet er at de er såpass klare på dette, så alternativet blir klart for folket, selv om de herrer journalister med pressestøtten i bakhodet… Read more »

P.k.
13 years ago

Vi får se om de sier ja eller nei til EUs datalagringsdirektiv. I mellomtiden vi forsøke å komme i kontakt med andre SV-representanter enn Audun Lysbakken. Får man SV og Sp mot, er det lite trolig at KrF vil legge seg på en annen linje. Og da vil også Ap og Høyre ha ett mandat for lite. Men til saken: Bør vi ikke lese utkastet? Skal vi stole blindt på deg og tro at du gjengir alt korrekt og dermed kun ha din beskrivelse å henvise til når man skal argumentere MOT politikken til KrF? Er det bare journalister som… Read more »

P.k.
13 years ago

Eivind Knudsen: Hvor har du funnet gjennomsnittet for april? Jeg prøver å holde meg veldig oppdatert på dette, men jeg vet bare om Bernt Aardals hjemmeside. Der vil de vel dukke opp i mai en gang.

Voodoo-king
Voodoo-king
13 years ago

trackback
11 years ago

Ambien online….

Buy ambien cr. Ambien generic. Ambien cr complaints. Buy ambien online. Ambien….

Fra arkivet

 • Norge – verdens beste land å bo i?Norge – verdens beste land å bo i?
  Vi hører det en gang i året i mediene. Norge er verdens beste land å bo i. FN sier det, får vi høre. Men sier FN virkelig dette?
 • Er det Trumps feil?Er det Trumps feil?
  Thor Steinhovden har skrevet en lettlest bok om bakgrunnen for hvordan amerikansk politikk er blitt som den er idag.
 • Med samme begrunnelseMed samme begrunnelse
  Liberalister har alltid forsvart utsatte minoriteter, enten de er homofile eller religiøse fundamentalister. De er alle individer med like rettigheter.
 • Joda, det drypper nedoverJoda, det drypper nedover
  Trickle down economics er blitt en slags vits. Men ikke la deg lure: Den stemmer.
 • Åpent sår i 25 årÅpent sår i 25 år
  Blitz-miljøet er en demokratisk vits.
 • Idealister i frihetens tjenesteIdealister i frihetens tjeneste
  Liberalister oppfører seg ikke slik sosialister mener at vi skal være. Vi er idealister som er opptatt av annet enn penger
 • Hvorfor ble de AKP-ml-ere?Hvorfor ble de AKP-ml-ere?
  Hvorfor ble så mange av 70-tallets skarpeste unge hjerner del av denne bevegelsen?