Ukategorisert

Programutkastet – triste greier

Alle som ønsker en ny politisk kurs, en ny regjering, bør ikke lese programutkastet som er sendt ut på høring i Kristelig Folkepartis partiorganisasjon. Det er deprimerende lesning.

Det er mange dårlige punkt i utkastet. Kristelig Folkeparti befester sin posisjon som et utgiftsparti. I avsnittet om skatter og avgifter står det skrevet at KrF vil prioritere gode velferdsordninger for alle framfor store generelle skattelettelser. Partiet vil ha skatte- og avgiftsinntektene til det offentlige om lag på dagens nivå. Det betyr at Kristelig Folkeparti vil videreføre dagens økonomiske politikk på de fleste punkt, uten at det er spesielt overraskende.

Hva skal vi som vil ha mindre stat, mer frihet og leve våre liv i fred for andres innblanding og moralske pekefinger gjøre ved valget i 2009? Ikke stemme på Kristelig Folkeparti, det er helt sikkert.

Tags:

Mest lest

Arrangementer