Ukategorisert

Vegard Martinsen gjenvalgt som leder i DLF

Medlemmene i Det Liberale Folkepartiet var samlet til landsmøte på lørdag. Vegard Martinsen ble gjenvalgt som partileder.

Lasse K. Lien ble gjenvalgt som nestleder og Per Arne Karlsen ble gjenvalgt som generalsekretær.

På partiets nettsted blir møtet omtalt som vellykket. Det ble vedtatt 3 resolusjoner. Det Liberale Folkepartiet ønsker full privatisering av helsevesenet. Partiet er imot forbud mot prostitusjon, og DLF sier nei til sosialdemokratiets ødeleggelser.

Det ble også debatt om liberalisme. En rekke politiske og strategiske tema ble berørt, både av lederen og medlemmene.

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Nasjonalkonservativ
14 years ago

Hvorfor har artikkelforfatter to (eller tre) lenker til samme nettsted? (For øvrig ‘keep up the good work’.)

tDa
tDa
14 years ago

DLF er på rett spor, men de er fortsatt litt for klassisk liberale – når de begynner å nevne Murray Rothbard i artiklene sine, da blir jeg imponert. Vi trenger ordentlig libertarianisme – Å ha en organisasjon med lovlig rett til å utøve vold mot andre er moralsk uakseptabelt, staten bør elimineres og man bør tillate privat konkurranse innen de få feltene staten er innblandet inn, som faktisk er nyttige, f.eks. forsvar av person og eiendom. Vi trenger ikke denne parasitten som bare gjør livet tungt for folk og tråkker på folks rettigheter. Vi trenger et frivillig samfunn, der ingen… Read more »

Konrad
13 years ago

DLF er liberale bare i navnet. Martinsens agenda er i beste fall tøvet i verste fall vemmelig.

Fra arkivet