Notiser

Ny skatteundersøkelse

Sju av ti nordmenn mener de får mye igjen for pengene de betaler i skatter og avgifter, viser en undersøkelse Synovate har gjort for Skattebetalerforeningen. Med tanke på denne undersøkelsen er det rart at veldig mange borgere klager på dårlige veier, dårlig eldreomsorg, dårlige sykehus, dårlig kapasitet hos politiet og dårlige skoler. Høye skatter og mange avgifter er ikke en garanti for god og rettferdig velferd.

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Christian
14 years ago

Nå unngår vi vel å lese noe av det viktigste i undersøkelsen, de fleste mener at de faktisk får mye igjen for pengene de spytter inn i felleskassen, med andre ord så mener de at de får gode tjenester og god velferd tilbake igjen. Det at det er noen som klager over dårlige tjenester eller at de betaler for mye i forhold til hva de får igjen kommer heller ikke overraskende, med tanke på at opptil 3 av 10 i følge denne undersøkelsen mener dette. Så her er det vel snakk om nok et tilfelle av at de som roper… Read more »

Voodoo-king
Voodoo-king
14 years ago

Dette er et sykt sykt land, hvor syke syke folk bor og sprer en sykere sykere kultur inntil sykest sett alt er total sykdom. Den kollektive kreftsvulsten sprer seg nå raskere enn den kan stoppes. Om sykdommen er noe annet enn kreft og fornuft er hvite blodlegemer finnes det for lite av begge deler, norge kommer til å bli kommunistisk, alle vil eie alt, oljefondet vokser og vokser, stat og kommune eier mer og mer næringsvirksomhet, alle med ambisjoner skjønner at det bare er en sang som synges kan om en ønsker kloa i alt dette. Det beste målet som… Read more »

Jul. E. Nissen
Jul. E. Nissen
14 years ago

En ting er hva en selv mener å få ut av velferden. Et annet er hva en mener andre – som kanskje trenger det mer – fr ut av den. Dette var ikke et tema for undersøkelsen, dessverre. De friske arbeidsplasskaperne i dette landet, trenger ikke særlig mye velferd, for de klarer seg jo selv. Men det er ikke dermed sagt at de er fornøyde med prioriteringene. Selv trenger jeg ike særlig mye elferd, men forarges natuligvis over at staten bruker 2 millioner av dine penger på et fyrverkeri som skal feire den nye operaen. Men at vi lever i… Read more »

Voodoo-king
Voodoo-king
14 years ago

Det finnes to ting nordmenn finner på å gjøre når de er i syden eller en annen plass der sterk sol og billig alkohol finnes, drikke seg fra sans og samling, samt sole seg uforsvarlig, folk som er vandt med sol foretrekker skyggen, dette er neppe nytt men det er åpenbart at det å fjerne et problems årsaker er noe veldig få er inntresert i å gjøre her. Det er trist å konstatere hvor lite langsiktig sosialister evner å tenke. Nå har heldigvis dem som betyr noe blitt rike og bereiste nok til å ha skaffet seg sunne drikkevaner, men… Read more »

Fra arkivet