Ukategorisert

Vil hjelpe Kristin Halvorsen

Liberaleren mener det er umulig å utjevne alle forskjellene mellom menneskene. Derfor er ikke vi med på hylekoret som vil utrydde fattigdommen i Norge. Eller ”følt fattigdom” som er et betydelig bedre begrep.

Dagens regjering, spesielt SV med Kristin Halvorsen, ønsket å utrydde fattigdommen i Norge. Da de inntok regjeringskontorene var dette en av de viktigste oppgavene. Ifølge Aftenbladet ble det 10 000 flere fattige i Norge det første året med Arbeiderpartiet, SV og Senterpartiet i regjeringskontorene.

Unge Venstre vil hjelpe regjeringen og Kristin Halvorsen. Ungdomsorganisasjonen ber alle sende en penn til finansministeren slik at statsråden husker hva hun har lovet og hva hun skal levere.

Leder i Unge Venstre, Anne Solsvik, vet at politikerne ikke kan stryke ut ”følt fattigdom” med et pennestrøk, men forventer at finansministeren prøver.

–Det er selvsagt ikke slik at hun bare kan stryke ut fattigdommen med et pennestrøk, men det har hun sikkert funnet ut selv. Allikevel forventer vi at en finansminister som går så høyt på banen legger fram langt bedre tiltak enn det denne regjeringen har gjort, skriver Anne Solsvik på Unge Venstres eget nettsted.

En morsom gimmick fra Unge Venstre, selv om Liberaleren ikke kommer til å sende en penn til finansministeren. Hun tar allerede nok fra oss gjennom skatter og avgifter til at vi ønsker å bidra med penner.

Tags:

Mest lest

Arrangementer