Notiser

Unge Høyre vil avvikle NRK-skatten

Unge Høyre har fremmet forslag om å delprivatisere NRK og avskaffe lisensen helt, senest på landsmøtet i fjor. Vi har ennå ingen vedtatt politikk på dette, men vi har helt forskjellige syn på dette i Unge Høyre og i Høyre, sier leder i Akershus Unge Høyre, Simen Gjersvoll Osland til Kampanje.

Comments are closed.

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • På tide å stanse trosstøtten?På tide å stanse trosstøtten?
    Når Staten skal støtte alle, må den også velge hva som er innenfor og utenfor. Det er ikke uproblematisk.
  • Keynes versus keynesianerneKeynes versus keynesianerne
    John Maynard Keynes var en økonom for depresjoner. Hans politiske forslag på 1930-tallet var ment for ekstreme forhold, og ikke som en medisin for enhver økonomiske forkjølelse, slik hans etterfølgere later til å tro.
  • Med en klype saltMed en klype salt
    Hva måler man egentlig når man måler fattigdom på den måten som gjøres i Norge?