Ukategorisert

Følg med Nesset

Statens institutt for rusmiddelforskning, Sirus, bør følge Nesset kommune de neste årene. Kommunepolitikerne har gitt forskerne og oss liberale som ikke bor i kommunen en gavepakke.

Ifølge avisen Driva har Nesset kommunestyre strammet kraftig inn på alkoholpolitikken. Salgsbevillingene videreføres, men skjenkebevillingene har blitt innskrenket fra klokken 02:00 til 01:00. Det betyr mindre frihet for næringsaktørene, færre valgmuligheter for borgerne, men også muligheter til å undersøke konsekvensene av en restriktiv alkoholpolitikk. Resultatet vil ikke bli mindre konsum, slik flertallet i kommunestyret håper.

Liberaleren tok kontakt med Vertshuset Bjørnson tidligere i dag. De ansatte på bedriften tok ikke vedtaket fra kommunestyret spesielt tungt. Vertshuset kommer til å stenge tidligere på fredager og på lørdager. Resultatet blir at gjestene blir sendt hjem. De som tror at gjester ikke tar en øl etter klokken 01:00, har ikke kontakt med virkelighetens verden. Dessverre mangler mange politikere i Nesset kommunestyre bakkekontakt!

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer