Ukategorisert

2 liberalister i regjeringen H/FrP

I drømmeregjeringen til Unge Høyre og Fremskrittspartiets Ungdom er det noen veldig dyktige politikere, men kun 2 personer som Liberaleren kan omtale som liberalister.

De to liberalistene som er tiltenkt en posisjon i drømmeregjeringen er Tor Mikkel Wara som får posten som arbeids- og administrasjonsminister, og Per Arne Olsen på posten som barne- og likestillingsminister.

I drømmeregjeringen til Unge Høyre og Fremskrittspartiets Ungdom er det reduksjon i antall departement. Det er i utgangspunktet positivt for alle som vil omorganisere og effektivisere offentlig sektor. Regjeringen Stoltenberg inneholder 18 departement.

Det var Nettavisen som ga Unge Høyre og Fremskrittspartiets Ungdom i oppgave å lage sin drømmeregjering, basert på et samarbeid mellom Høyre og Fremskrittspartiet etter valget i 2009.

Tags:

Mest lest

Arrangementer