Ukategorisert

Nekter å effektivisere driften,

innfører heller eiendomsskatt. Søgne kommune mangler 33 millioner. Eiendomsskatt blir sannsynligvis løsningen.

–Vi er inne i en alvorlig økonomisk situasjon. Neste år må vi kanskje kutte opp mot 55 stillinger, og det synes jeg ikke er forsvarlig, sier ordfører Solveig Kjelland Larsen til NRK.

Ordføreren mener det er uansvarlig med store omstillinger, men forsvarlig å overlate regningen til borgerne. Gjennom eiendomsskatt må huseierne må betale husleie for eget hus fordi politikerne er dårlige på å prioritere.

Søgne kommune er ikke en spesielt stor kommune. Per 1. januar 2006 hadde kommunen 9609 innbyggere. Politikerne har styrt kommunen dårlig når mankoen på penger er 33 millioner kroner, selv om staten heller ikke lar Søgne kommune være herre i eget hus.

Mest lest

Arrangementer