Ukategorisert

Norsk Tippings skryteliste

Norsk Tipping har i dag sendt ut en pressemelding der selskapet skryter uhemmet av de nye spilleterminalene.

Kontrollmekanismene
-Spillerne må benytte Norsk Tippings spillerkort for å spille. Det er ikke mulig å spille uten å være registrert. Man kan heller ikke spille anonymt.

Det betyr en storstilt registrering av kundemassen. Big Brother, Big Brother.

-Det er ikke mulig å tape mer enn 400 kroner per dag og maks 2200 kroner i måneden. Dersom spilleren har brukt maksbeløpet, avsluttes spillet automatisk og det vil ikke være mulig å spille på noen terminaler før dagen eller måneden etter, alt etter hvilken grense som er nådd.

For en person som er god for millioner av kroner, er Norsk Tippings maksimalbeløp veldig lavt. Å sette gode grenser som skal gjelde for alle, er en umulig sport.

-Alle spillterminalene er knyttet til nettverket hele tiden. Ingen kan ‘lure’ spillterminalene ved å spille på flere spillterminaler. Totalbeløpet gjelder uansett.

Systemet er ikke vanntett. Det kan bli svart omsetning på spillekort, for å nevne ett eksempel.

Tidspunkt
Norsk Tipping kaller de nye spilleterminalene for ansvarlig spill, og tar dermed mottoet til fire selskap som for lengst har lansert Ansvarligspill.org.

Norsk Tipping kan opplyse at spillterminalene blir lansert i løpet av sommeren. De nye spillterminalene vil bli presentert på en pressekonferanse på Hamar. Dato og tidspunkt vil bli annonsert.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer