Ukategorisert

Programmet til sommerseminaret er klart

Programmet til Frihetsfrontens sommerseminar er klart.

Det kryr av spennende foredragsholdere på sommerseminaret som arrangeres utenfor Stockholm i perioden 22. til 24. august. Johan Norberg, den kjente forfatteren, skal tale på arrangementet. Det samme skal Gunnel Arrbäck gjøre, tidligere sjef for filmsensuren i Sverige. Ingemar Nordin står også på talelisten. Nordin er professor i filosofi ved Linköpings Universitet. Berne Stålenkrantz og Björn Hjerdin fra brukerforeningen skal også holde foredrag for frihetselskerne som deltar på sommerseminaret. I tillegg kommer en rekke skribenter og bloggere til arrangementet.

–I tillegg til politikk blir det bading, god mat, festing og frivillig fotball, kan Mats Sylvan fortelle til Liberaleren.

Mats Sylvan sier videre at frihetselskere fra Sverige, Norge og noen andre land samles utenfor Stockholm i august for å diskutere politikk, ideologi og filosofiske spørsmål.

Se en kort film fra fjorårets arrangement.

Mest lest

Arrangementer