Ukategorisert

Giske er på oddsen

Dette døgnets villeste veddemål finnes på Bet24.

Nå kan du sette penger på hvem Trond Giske blir å klå på under Hovefestivalen 2008. Noen av kjendisene gir fantastiske odds.

Veddemålet er genialt. Det gir Bet24 mye gratis reklame i form av omtale. Først og fremst fordi Trond Giske er imot at det skal være mulig å spille bort penger hos andre selskap enn hos Norsk Tipping. I tillegg har den nye lederen i Unge Høyre, Henrik Asheim, mye av æren for at tippeselskapet satte opp dette veddemålet. Hans landsmøtetale er allerede omtalt på Liberaleren.

Hvis skribenten skal komme med et tips, er det at Trond Giske kommer til å holde seg langt unna kjente damer på ”Hove 2008”. Han vet at han blir fulgt godt med.

Hadde Trond Giske vært mer liberal i spillpolitikken, ville han sannsynligvis unngått at han ble et objekt på oddsen i forbindelse med Hovefestivalen.

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Aase Marthe J. Horrigmo
Aase Marthe J. Horrigmo
13 years ago

og der har jeg satt en 50-lapp på Maria Haukaas Storeng. Krysser fingrene nå.

Liberal
13 years ago

Giske har klådd på alt som har vokst opp i AUF… Selv har jeg sett han med tunga langt nede i halsen til Eva Kristin Hansen på Justisen… Det var ikke et pent syn, to fulle trøndere med ikke akkurat modellkropper i full hyre… Så jeg hadde ikke turt å tippe for at regjeringens kåteste skulle klare å holde politikerfingrene unna sommerkjolene til norske kjendisjenter i år eller…

Fra arkivet