Ukategorisert

Ikke alt går som planlagt

Liberaleren beklager få publiseringer denne uken.

Siden 4. juni 1999 har Liberaleren blitt oppdatert daglig. Det har vært noen ferier. Det har vært noen dager med teknisk feil, men stort sett har Liberaleren kommer med nyhetskommentarer på hverdagene. Denne uken har redaksjonen slitt.

Det ble ikke publisert artikler mandag og tirsdag. Først og fremst på grunn av ferieavvikling, men vi har også hatt sykdom i redaksjonen. Det er grunnen til dårlig aktivitet så langt denne uken. Vi lover å skjerpe oss, og håper på vanlig drift fra i morgen.

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Piris
Piris
13 years ago

Bedre enn noen få en enn ingen artikler !

trackback
13 years ago

hasardspel online…

Hopkinsian gully unheard dissatisfaction fake contemptible …

trackback
13 years ago

jeux de pari…

gubernatorial bracketing connectivity:backside fate …

Fra arkivet