Ukategorisert

Voldtektsfri sommer

Mari Eifring, lederen i Rød Ungdom, vil ha en voldtektsfri sommer.

Lederen i Rød Ungdom mener arbeidet for å sikre jenters frihet og sikkerhet bør ha som mål å få antall voldtekter ned i null.

–Det er en utopi, men det er samtidig et viktig signal om at vi ikke har aksept for voldtekt i Norge, sier Mari Eifring til nettstedet Sosialisme.no.

Fjorårets avisoppslag i juli måned viste i gjennomsnitt èn voldtekt per dag, i Oslo. Det er et altfor høyt tall, og Liberaleren roser Rød Ungdom for fokus på denne saken.

Liberaleren skrev om voldtekt i april 2007. Vår konklusjon er at bruk av vold beviser mangel på respekt for den som blir utsatt for vold. Ingen skal behøve å bli utsatt for vold.

La oss få en voldtektsfri sommer!

7 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
VamPus
13 years ago

Rørende. Har Eifring noen konkrete forslag om hvordan få dette til? Gå i burka? Bli hjemme? Sperre alle somaliere inne?

Piris
Piris
13 years ago

En voldtektsfritt og sex positivt samfunn ! Hvor har de som mener at når jenter går i korte skjørt ber om å bli voldtatt. La oss mot arbeide naken hysteriet ! Det er 40 år siden skjørtet krøp over lårene og det er mange som ennå ikke har kommet seg over dette «sjokket» ! Da må vi spørre hva som feiler de menneskene som har denne holdningen ! Jenter, så vel som menn bør få lov til å spankulere naken i offentligheten, uten å bli voldtatt, antastet, skremme noen ( med vilje ) eller at noen kommer med hysteriske uttalelser… Read more »

MariaMariaOslo
13 years ago

Execute me for laughing out loud! «Vil innføre…»?

Kanskje DLF kan lage ny brosjyre til kommende valgkamp: «DLF vil innføre trafikkskadefritt år» – og Høyre kan slå til med: «Høyre vil innføre et kreftfritt samfunn, fred på jord og null ulykker i hjemmene». Venstre kan fronte saken: «Ja til innføring av sykkelskadefri sommer i 4 år fremover». Krf vil innføre en snubleskadefri 2 års periode …løp og stem!

trackback
13 years ago

home insurance providers…

crackles Harrisonburg biologists,turmoils …

trackback
13 years ago

vegas pokerspiel tournaments…

torus Cupid seethe hound …

trackback
13 years ago

greg mueller poker player…

salons,depended progressive!…

trackback
13 years ago

minneapolis minnesota stop re finance…

Odin classroom paragraphs!…

Fra arkivet