Ukategorisert

Mer politikk på nettet

Viddinews.no lanserte i dag nettavisen politikkavisen.no.

Ifølge en pressemelding skal politikkavisen.no gi leserne nyheter direkte fra kildene, uten noe form for journalistisk vinkling eller sensur. Nettavisen overvåker også automatisk alt som blir publisert på youtube.com om norske politikere og politiske saker.

–Hos oss vil hele det politiske Norge få fritt spillerom, når et politisk parti eller en interesserorganisasjon publiserer en artikkel på sine nettsider, så vil artikkelen automatisk bli publisert på politikkavisen.no, sier daglig leder og redaktør Tommy Reinås.

Liberaleren håper denne nettavisen også publiserer saker fra liberalistiske politikere. I så fall får blant annet Det Liberale Folkepartiet en arena for politiske saker. Det hadde vært kjærkomment for partiet til Vegard Martinsen & co.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer