Ukategorisert

Liberalister samles til sommerfest

–Vi blir 130 deltakere på årets sommerleir, sier formann i Fremskrittspartiets Ungdom, Ove Vanebo til Liberaleren.

I kveld starter sommerleiren til FpU. Arrangementet er lagt til Tanum Strand. Ifølge programmet blir det et sosialt arrangement med fester og mye politikk.

–Vår sommerleir inneholder mye politikk. Vi har færre deltakere enn det AUF har på Utøya. Vi har en kortere leir, men den er viktig. Vi får muligheten til å diskutere politikk og liberalisme på en arena der mange av medlemmene i FpU er samlet, sier Vanebo.

Miljøpolitikk er ett av temaene for deltakerne på årets sommerleir. Finnes det praktiske løsninger på miljøproblemene som samtidig øker menneskets frihet, spør Waldemar Ingdahl i et foredrag. Liberaleren antar at konklusjonen til FpU og foredragsholderen blir et klart og tydelig ja!

–Jeg gleder meg til sommerleiren. Jeg tror det blir et godt arrangement, avslutter Ove Vanebo noen timer før arrangementet starter på Tanum Strand.

Mest lest

Arrangementer