Ukategorisert

Vidar Kleppe kan gjøre seg klar til valgkamp

Etter det Liberaleren kjenner til er Vidar Kleppe fra Demokratene den første kandidaten som er nominert til listeplass foran neste års stortingsvalg.

Kleppe ble valgt på nominasjonsmøtet mandag 11. august. Han stiller til valg i Vest-Agder. I første omgang er bare topplassen besatt av partiet. I begynnelsen av neste år skal det holdes nytt nominasjonsmøte for å utpeke resten av kandidatene på listen.

Vidar Kleppe er fylkestingsrepresentant for Demokratene som har en representant i fylkestinget. Han leder fylkeskommunens kontrollutvalg og er representant i Vest-Agder fylkeseldreråd.

Demokratene er ikke et godt alternativ for liberalister, selv om partiet i sine prinsipp setter personlig frihet, eiendomsrett og ytringsfrihet høyt. Demokratene kommer igjen til å slite med å bli representert på Stortinget, selv om fylkeslaget i Vest-Agder har valgt sin toppkandidat i god tid før nominasjonsfristen går ut.

Vidar Kleppe var en av dem som ble kastet ut av Fremskrittspartiet, en sak Liberalerens redaktør kommenterte blant annet 14. juli 2004.

Tags:

Mest lest

Arrangementer