Ukategorisert

Vidar Kleppe kan gjøre seg klar til valgkamp

Etter det Liberaleren kjenner til er Vidar Kleppe fra Demokratene den første kandidaten som er nominert til listeplass foran neste års stortingsvalg.

Kleppe ble valgt på nominasjonsmøtet mandag 11. august. Han stiller til valg i Vest-Agder. I første omgang er bare topplassen besatt av partiet. I begynnelsen av neste år skal det holdes nytt nominasjonsmøte for å utpeke resten av kandidatene på listen.

Vidar Kleppe er fylkestingsrepresentant for Demokratene som har en representant i fylkestinget. Han leder fylkeskommunens kontrollutvalg og er representant i Vest-Agder fylkeseldreråd.

Demokratene er ikke et godt alternativ for liberalister, selv om partiet i sine prinsipp setter personlig frihet, eiendomsrett og ytringsfrihet høyt. Demokratene kommer igjen til å slite med å bli representert på Stortinget, selv om fylkeslaget i Vest-Agder har valgt sin toppkandidat i god tid før nominasjonsfristen går ut.

Vidar Kleppe var en av dem som ble kastet ut av Fremskrittspartiet, en sak Liberalerens redaktør kommenterte blant annet 14. juli 2004.

Tags:

4 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Hr. J. Coisy
Hr. J. Coisy
13 years ago

Jeg leste redaktørens artikkel om saken. Det er ikke mye informasjon om Kleppe i den. Det var dog veldig mye naivt sludder som skulle gi konklusjonen at vi ikke skal snakke stygt om de som hyller ondskapen koranen består av. Med «naivt sludder» mener jeg sludder som sier at det ikke er pent å være ondsinnet i innvandringsspørsmål selv om en er høyereorientert. Dette er et utilbørlig krav i et samfunn som mangler følehår for all den ufrihet innvandringen fra tredje verden representerer for etniske borgere. Dermed kan vi med største enkelhet konkludere at Kleppe representerer liberalisme meget bedre enn… Read more »

Christen Krogvig
13 years ago

Som en kommentator er inne på er det slik at de mest grunnleggende liberale verdier er truet. For eksempel er det tusenvis av kvinner i Norge i dag som ikke selv kan bestemme om de vil gå med slør og som ikke selv kan bestemme hvem de vil gifte seg med. En del blir også låst inne hele tiden. Demokratene er ikke i første linje når det gjelder ekstem liberalisme. Men partiet er det eneste som tar utfordringen fra radikal islam som vil knuse alle liberale fremskritt, på alvor. For de liberalistene som ønsker å bevare grunnleggende menneskerettigheter bør derfor… Read more »

Hr. J. Coisy
Hr. J. Coisy
13 years ago

Menneskerettighetene oversatt til norsk. ( http://www.unhchr.ch/udhr/lang/nrr.htm ) *** Artikkel 1. Alle mennesker er født frie og med samme menneskeverd og menneskerettigheter. De er utstyrt med fornuft og samvittighet og *bør handle mot hverandre i brorskapets ånd*. *** Offeretikk i siste setningsemne. NEI TAKK! *** Artikkel 2. Enhver har krav på alle de rettigheter og friheter som er nevnt i denne erklæring, uten forskjell av noen art, f. eks. på grunn av rase, farge, kjønn, språk, religion, politisk eller annen oppfatning, nasjonal eller sosial opprinnelse eiendom, fødsel eller annet forhold. Det skal heller ikke gjøres noen forskjell på grunn av den… Read more »

trackback
13 years ago

[…] Vidar Kleppe kan gjøre seg klar til valgkamp | 15. august 2008 […]

Fra arkivet