Ukategorisert

Jensen vil ha opprør

Siv Jensen, formann i Fremskrittspartiet, ønsker et opprør blant medlemmene i LO som ikke støtter de rødgrønne partiene. Hennes sympatisører bør lytte til rådet. Første store sjanse er foran neste års stortingsvalg der LO vil arbeide for at dagens regjering får fortsette.

Det var i nettmøtet hos Nettavisen at Jensen tok til ordet for et opprør blant medlemmene i LO.

På spørsmål fra Sigmund Skreiberg, svarte FrP-formannen at det er på tide med et opprør blant medlemmene i LO over at deres kontingentpenger brukes til å støtte AP/SV/SP økonomisk.

LOs kontingent kan sammenlignes med skatt. En del personer blir tvungen til å betale penger for å støtte noe som går på tvers av personlige interesser. FrP-sympatisørene har riktig nok meldt seg inn i Landsorganisasjonen frivillig, men i organisasjonen bør alle som ønsker en ny kurs ta opp kampen mot toppene som for enhver pris ønsker Arbeiderpartiet i regjeringskontorene.

Det er Ikke ofte Liberaleren oppfordrer borgerne om å lytte til Siv Jensen, men denne gangen gjør vi det med stor glede.

Tags:

Mest lest

Arrangementer