Ukategorisert

SV kommer til å gå til valg på økte skatter

Når partileder Kristin Halvorsen og nestleder Audun Lysbakken ønsker høyere skatter, vil ledelsen helt sikkert få landsmøtet med på skatteskjerpelser når partiprogrammet for neste periode blir vedtatt.

På spørsmål fra Dagens Næringsliv om partilederen tror skatteøkninger vil få bred oppslutning i partiet, svarer Halvorsen at hun tror det.

Det betyr at det kan gå mot et skattevalg. Det vil sannsynligvis gi Fremskrittspartiet en gevinst på valgdagen.

SV-toppene kan dekke seg bak sommerens undersøkelse som Synovate utarbeidet for Skattebetalerforeningen. I undersøkelsen kom der frem at mange borgere godtar at politikerne stjeler penger for å finansiere en stor og byråkratisk stat.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer