Ukategorisert

Vil stoppe OL – hurra!

Fremskrittspartiet kan komme til å stoppe prosessen med å få OL til Tromsø i 2018, dersom partiet får makt og stor innflytelse etter stortingsvalget i 2009.

Den bekreftelsen kommer i dagens Nordlys. Fremskrittspartiet er ikke imot OL, men er imot at staten skal garantere for alle utgiftene.

–Vi må likevel erkjenne at enkelte vedtak gjort av andre regjeringer må håndteres på en ordentlig måte. Dersom det er gjort vedtak som er irreversible, skal vi forholde oss lojalt til det, sier Siv Jensen til Nordlys.

Dersom Norge skal søke Ol i 2018, må Norges Idrettsforbund ha forhåndsvarslet Tromsøs kandidatur til IOC i løpet av oktober 2009. Den endelige søknaden må være hos IOCs innen mars 2010. OL-saken kan bli sentral i valgkampen.

Liberaleren har ikke noe imot store arrangement, men hver arrangør bør betale egen fest. De som ikke har penger eller som ikke klarer å ordne finansiering, bør avstå fra å feste. Dette prinsippet skal selvsagt også gjelde for Tromsø 2018.

Tags:

Mest lest

Arrangementer