Ukategorisert

FrP vil senke skatter og avgifter

Mens SV kan komme til å gå til valg på økte skatter, vil Fremskrittspartiet bruke skattepolitikken som en god valgkampsak.

Frps finanspolitiske talsmann Ulf Lerstein sier til Dagens Næringsliv at det er naturlig at partiet går inn for lettelser på samme nivå som ved budsjettbehandlingen i Stortinget de siste årene. Disse forslagene har variert mellom 20 og 30 milliarder kroner. I tillegg har FrP programfestet å fjerne formuesskatten og arveavgiften gradvis. Partiet er heller ikke tilhenger av dokumentavgiften. Det betyr at FrP kan komme til å gå inn for lettelser på over 40 milliarder kroner, en hyggelig sum for liberalister som mener skatt er tyveri.

Programprosessen er i gang i Fremskrittspartiet, men partiet har ikke konkludert med hvor store skatte- og avgiftslettelser det skal gis i perioden 2009 – 2013.

Mest lest

Arrangementer