Ukategorisert

FrP vil senke skatter og avgifter

Mens SV kan komme til å gå til valg på økte skatter, vil Fremskrittspartiet bruke skattepolitikken som en god valgkampsak.

Frps finanspolitiske talsmann Ulf Lerstein sier til Dagens Næringsliv at det er naturlig at partiet går inn for lettelser på samme nivå som ved budsjettbehandlingen i Stortinget de siste årene. Disse forslagene har variert mellom 20 og 30 milliarder kroner. I tillegg har FrP programfestet å fjerne formuesskatten og arveavgiften gradvis. Partiet er heller ikke tilhenger av dokumentavgiften. Det betyr at FrP kan komme til å gå inn for lettelser på over 40 milliarder kroner, en hyggelig sum for liberalister som mener skatt er tyveri.

Programprosessen er i gang i Fremskrittspartiet, men partiet har ikke konkludert med hvor store skatte- og avgiftslettelser det skal gis i perioden 2009 – 2013.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Stig Even Eide
Stig Even Eide
13 years ago

Det er et reelt behov for folk flest og ikke minst liberalister at skatene skal senkes. Jeg Mener at Liberalisten i det ganske land må samle seg og prøve og stå i mot den sosialistiske truselen. Viss dette fortsetter i noen tiår till så er det liberalistiske budskap i vår grunlov borte. Martin Kolberg kaller frp et unorsk fenonem. Men en ting før ap var det høyre og venstre som dominerte Norge var en gang liberalistisk. Liberalismen må tilbake till Norge og den eneste måten det er på er at vi må stå sammen. vi må støtte et parti et… Read more »

Fra arkivet