Ukategorisert

FpU-dominans hos FrP

–Det er skikkelig kult at våre kandidater gjorde det best på FrPs elitekurs, sier Ove Vanebo som er en stolt FpU-formann.

Etter elitekurset, som ble arrangert fra 12. til 14. september, var det klart at de flinkeste politikerne i Fremskrittspartiet kommer fra ungdomsorganisasjonen. Alle med pallplassering på FrPs elitekurs, var FpUere.

Liberaleren snakket med Ove Vanebo i dag. Vi ba om en forklaring på hvorfor FpUs kandidater er best.

–Det er flere årsaker til det. Alle i Fremskrittspartiets Ungdom må gjennom en hardere skolering enn det som er vanlig i moderpartiet, uten at jeg mener at FrPs skolering er dårlig. I tillegg skolerer vi færre personer om gangen. Det gir mer kvalitet på samlingene. Våre kandidater tør dermed å utfordre de politiske standpunktene. Det gir styrke når de samme standpunktene skal forsvares, sier Vanebo.

Ove Vanebo legger heller ikke skjul på at satsingen på ideologi i FpU gir gode resultat når politikerne i fremskrittspartibevegelsen møtes til dyst.

–Jeg er skikkelig stolt over resultatene fra elitekurset, avslutter Ove Vanebo.

Jon Georg Dale (24), gruppeleder i Volda FrP, gikk av som seierherre av FrPs elitekurs 2008. Det deltok 19 personer fra hele landet på kurset.

Les omtalen av kurset på FpUs nettsted.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer