Notiser

Et angrep på kjærligheten

FrPs Per Willy Amundsen eier ikke skrupler i kampen om nye stemmer. I dag går han til angrep på dem som er så heldige å kunne vise sin kjærlighet ovenfor flere personer. For orden skyld: Liberaleren har ikke noe imot bigami.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Piris
Piris
13 years ago

Willy uttaler seg om : «Det norske lovverket gjelder for alle. Hva slags religion man bruker som begrunnelse for en annen retts- og lovoppfatning, er uvesentlig siden det er norsk lov som gjelder» … etter min mening er lovverket basert på den forp*** kristendommen og det er urettferdig ! Kristendommen må slutte å være så dominerende i samfunnet … og loven MÅ endres slik at den behandler alle likt ! Ja til Polygami … Ja til sosial aksept av offentlig nakenhet ( Som det er i Barcellona ) kommer her med en som har blogget om offentlig nakenhet : Det… Read more »

Fra arkivet