Ukategorisert

Galskap av politiet!

Forslaget kommer ikke til å bli vedtatt, men det er galskap å tenke tanken.

I et forsøk på å bremse den negative voldsutviklingen i Trondheim, foreslår politiet å ikke gi skjenkebevilling til utestedene med 18 års aldersgrense i et begrenset område i Midtbyen, ifølge Adressa.no.

Fremskrittspartiet reagerer på forslaget. Kent Johansen, studieleder i Fremskrittspartiets Ungdom i Sør-Trøndelag, mener det er diskriminering dersom politikerne nekter ungdommene å besøke utestestedene i Midtbyen.

–Når du er 18 år, er du gammel nok til å dø som norsk soldat for fedrelandet ditt i Afghanistan. Da må du også kunne få servert et glass øl ute på byen, sier Kent Johansen til Adressa.no.

Formannskapet skal i møte 30. september ta stilling til forslaget fra politiet. Liberaleren forventer at forslaget blir nedstemt. Noe annet vil være galskap!

Tags:

5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Socraton
Socraton
13 years ago

Galskap? Jekk dere ned, dere er ikke kongen av verden. Respekter at disse har andre meninger, og prøv heller å drøfte dere til hvorfor dette blir foreslått, og om de som foreslår det kanskje har mer greie på kriminalitet enn dere.

Så kan dere heller begrunne hvorfor dere mener forslaget ikke bør bli godkjent, og/heller komme med et bedre alternativ.

Å slenge ut hån mot politiet i hytt og gevær hjelper ingen.

Socraton
Socraton
13 years ago

Er politiet sin jobb en fordømt jobb? Med samme logikken kan vi jo si at det burde være lovlig med alle slags våpen og rusmidler, siden det er politiet sin oppgave å hindre at noe ulovlig blir utført med dem. Eller at det er politiet sin oppgave å bure inne alle som bruker dop. Det er borgernes plikt å ikke bryte loven, det er ikke politiets plikt å få dem til å følge loven. Politiet skal bare regulere og sørge for å straffe så mange som mulig av de som bryter loven. Vi kan ikke bare pøse på med politi.… Read more »

LordMarius
13 years ago

Selvfølgelig skal det være lov med alle slags våpen og rusmidler! Er du virkelig så sovjetisk anlagt at du mener at STATEN skal kontrollere hvordan frie mennesker søker atspredelse i fritiden sin? Hvis staten ikke ønsker at folk skal ha våpen, så må den i samme åndedrag BESKYTTE de samme menneskene mot vold. Det skjer ikke.

Socraton
Socraton
13 years ago

Ah, så det er sånn det ligger an.

Menmen, ærlig sak det, bare jeg som misoppfattet avisen. Anbefaler uansett at du/dere ser Jonathan Haidt sitt foredrag på TED.com om liberale mot konservative. Så kan vi heller møtes på root.no og diskutere en dag, om mot all formodning skulle få lyst på noe saklig debatt. 🙂

Fra arkivet