Ukategorisert

Frihetspartiet Høyre? Jau jau

Hvis utvalgets innstilling blir vedtatt og politikerne fra Høyre fortsatt snakker om personlig frihet og valgmuligheter, bør svaret til politikerne være jau jau.

Høyres helsepolitiske utvalg har levert sin innstilling til Erna Solberg. Ifølge partilederen skal forslagene ut på høring i organisasjonen. Får utvalget tilslutning på neste års landsmøte, er det farvel til ”frihetspartiet” Høyre. Hvis ikke borgerne er voksne nok til å styre eget alkoholkonsum, er det vanskelig å forsvare frihet på andre viktige felt for befolkningen.

Som reklame for innstillingen har Høyre følgende overskrift på eget nettsted: Høyre skrur igjen kranene.

Unge Høyre raser mot en mer restriktiv alkoholpolitikk.

–Høyre er for mer personlig frihet. Det er ikke myndighetenes oppgave å bestemme hvor mye vi kan drikke, når vi kan drikke, når vi kan kjøpe drikke og når eiere av utesteder skal ha åpent, sier leder Henrik Asheim til Liberaleren.

–Med mer frihet kommer også mer ansvar. Vi kjemper imot formynderne og mener det skal være grenser for politikk. Da må man også ta større ansvar for sine handlinger. Derfor er det uforståelig om Høyre nå går inn for en strengere alkoholpolitikk, mener Asheim.

Unge Høyre og Henrik Asheim, dere har litt av en jobb foran dere. Mislykkes jobben, kommer Fremskrittspartiet til å spise Høyre levende ved neste års stortingsvalg.

Tags:

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer