Ukategorisert

En sann gatekriger og ildsjel

Han mener narkotika må bli lovlig. Han vil gjøre det tilgjengelig, men ønsker ikke et fritt marked. Han vil ha aldersgrense, faste salgsplasser og streng kontroll. Han ønsker at det offentlige skal stå for salget, og han vil ha varedeklarasjon. Han er ikke like liberal som Liberaleren, men det er ikke veldig langt unna. Han blir av en blogger kalt en sann gatekriger og ildsjel.

Han heter Arild Knutsen, og er leder av Foreningen for human narkotikapolitikk.

På bloggen Min Dotter….. får leserne forklaringen på hvorfor Arild Knutsen betyr mye for mange. I bloggen skriver signaturen Zinna om sitt første møte med Knutsen. Det er en sterk skildring, en skildring som bekrefter at personer som vil liberalisere narkotikalovgivningen har sterk omsorg for andre. Liberaleren anbefaler bloggen, og ber Arild Knutsen om å stå på videre.

0 0 vurderinger
Vurdering

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Eivind Knudsen
Eivind Knudsen
12 years ago

Dersom narkotika først blir lovlig – og det må det gjerne bli for meg – ser jeg ingen gode argumenter for et offentlig salgsmonopol. Dette høres for meg ut som dårlig, gammel sosialdemokratisk dobbeltmoral: helst vil vi ikke at du skal gå til grunne, men skal du først gå til grunne vil vi gjerne tjene det vi kan på det. Ref. de ”snille” spilleautomatene til Giske, der for eksempel Blindeforbundet ikke skal kunne tjene på folks spillegalskap, men at staten godt kan gjøre det. Liberalerens omfavnelse av Knutsen er således uforståelig for Knudsen, og virker mer som nonkonformisme. Jeg kan… Read more »

Fra Liberalerens arkiv