Ukategorisert

En sann gatekriger og ildsjel

Han mener narkotika må bli lovlig. Han vil gjøre det tilgjengelig, men ønsker ikke et fritt marked. Han vil ha aldersgrense, faste salgsplasser og streng kontroll. Han ønsker at det offentlige skal stå for salget, og han vil ha varedeklarasjon. Han er ikke like liberal som Liberaleren, men det er ikke veldig langt unna. Han blir av en blogger kalt en sann gatekriger og ildsjel.

Han heter Arild Knutsen, og er leder av Foreningen for human narkotikapolitikk.

På bloggen Min Dotter….. får leserne forklaringen på hvorfor Arild Knutsen betyr mye for mange. I bloggen skriver signaturen Zinna om sitt første møte med Knutsen. Det er en sterk skildring, en skildring som bekrefter at personer som vil liberalisere narkotikalovgivningen har sterk omsorg for andre. Liberaleren anbefaler bloggen, og ber Arild Knutsen om å stå på videre.

Tags:

Mest lest

Arrangementer