Notiser

Vil forby skattelister

Får FrP det som partiet vil kan 2008 bli siste året hvor folk kan sjekke skatten til naboen. Stortinget behandler nå et forslag fra FrP om å forby offentliggjøring av skattelister. Les den flotte artikkelen på frp.no.

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Remi
Remi
13 years ago

Synes egentlig at det er litt latterlig at det legges ut tall over hvor mye en tjener til enhver annen.
Er ikke lønnsinntektene en privatsak?

NINA CHRISTINA LAGODIMOS
NINA CHRISTINA LAGODIMOS
13 years ago

HI, MY NAME IS NINA. I AM AN AMERICAN CITIZEN AND ALWAYS HAVE BEEN! HOWEVER MY MOTHER WAS NORWEGIAN, FROM THE DISTRICT OF SOUTH TRONDHEIM. I WAS BORN IN SOUTHERN CALIFORNIA, PALOS VERDES. I HAD A 13 MONTH OLDER SISTER AND A APPRX. 2 YEAR OLDER BROTHER. I SPENT THE FIRST 8 YEARS OF MY LIFE IN PALOS VERDES, SOUTHERN CALIFORNIA. TO MAKE A LONG STORY SHORT MY PARENTS GOT A SEPARATION, AND MY MAMMA TOOK US 3 CHILDREN TO TRONDHEIM, NORWAY WHERE HER FATHER AND SISTER STILL RESIDED, AMONGST EXTENDED FAMILY AS WELL. 12 YEARS I SPENT IN NORWAY(AT… Read more »

Fra arkivet