Ukategorisert

Nytt politisk fiaskoparti

Kystpartiet er bortimot en fiasko. Det samme vil det nye partiet bli som kun vil jobbe for å øke skattefinansierte utgifter.

«Republikken Hålogaland» tar steget fra Facebook til det politiske liv. I dag blir det møte mellom en del personer i Tromsø for å etablere et nytt politisk parti basert på Facebook-kampanjen.

I tillegg til å jobbe for en løsrivelse av den nordligste landsdelen fra Norge, vil det nye partiet satse på samferdsel. Jernbane i nord er visstnok målet der milliarder av skattekroner skal brukes på prosjektet. Det lukter fiasko lang vei. Forhåpentligvis blir partiet en fiasko. Borgerne har ikke råd til flere pressgrupper som jobber for økte offentlige utgifter, utgifter som må finansieres gjennom skatter og avgifter.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer