Ukategorisert

Giske sa nei til statsgaranti

Denne gangen må Liberaleren gi Trond Giske skryt. Han har sagt nei til statsgaranti til OL i Tromsø.

Grupperinger i Tromsø jobber for å få sjakk-OL til byen i 2014. På typisk nordnorsk vis ønsker initiativtakerne skattefinansierte overføringer til arrangementet.

Ifølge Radio Tromsø, har kultur- og kirkeministeren sagt nei til statsgaranti til arrangementet. Vi får håpe signalet også betyr et statlig nei til å være med på en medfinansiering. NRK melder at Tromsø kommune trenger 50 til 70 millioner kroner til arrangementet.

Liberaleren har ingen ting imot store arrangement, men hver arrangør bør betale egen fest. Alle som ikke har penger, bør avstå fra å være arrangør. Hvis politikerne hadde brukt dette prinsippet aktivt, er veien til store skattelettelser til borgerne betydelig nærmere.

Tags:

Mest lest

Arrangementer