Ukategorisert

FpU vil ha Unge Høyres liberalister

Fremskrittspartiets Ungdom er oppgitt over Unge Høyre. FpU mener liberalistene i Unge Høyre bør melde overgang.

–Tvang blir ikke mer rettferdig om flere blir tvunget. Unge Høyre beveger seg i retning av å bli en anti-liberal ungdomsorganisasjon der liberalister ikke hører hjemme, sier sentralstyremedlem i FpU, Petter Kvinge Tvedt.

Tvedt reagerer på landsstyrevedtakene der Unge Høyre vil utvide slaveriet gjennom kjønnsnøytral verneplikt og Unge Høyres nedsabling av avtalefriheten gjennom nei til bordellvirksomhet.

–Unge Høyre lederen har misforstått hva dette handler om. Når han tar argumentet om at «kroppen er ingen vare» i sin munn, gir han sin umiddelbare støtte til venstreradikale feministgrupper. Det burde han ikke gjøre, fordi dette handler nemlig ikke om salg av kroppen som slaveri. Det handler om at voksne mennesker kan inngå frivillige avtaler, også når det gjelder kjøp og salg av seksuelle tjenester, sier Petter Kvinge Tvedt til fpu.no.

Alle liberalister, også dem i Unge Høyre, må tenke seg om før voteringer i ulike saker. Hvis ikke liberalister er frihets talsmenn, hvem skal da være det?

Tags:

Mest lest

Arrangementer