Ukategorisert

FpU vil ha Unge Høyres liberalister

Fremskrittspartiets Ungdom er oppgitt over Unge Høyre. FpU mener liberalistene i Unge Høyre bør melde overgang.

–Tvang blir ikke mer rettferdig om flere blir tvunget. Unge Høyre beveger seg i retning av å bli en anti-liberal ungdomsorganisasjon der liberalister ikke hører hjemme, sier sentralstyremedlem i FpU, Petter Kvinge Tvedt.

Tvedt reagerer på landsstyrevedtakene der Unge Høyre vil utvide slaveriet gjennom kjønnsnøytral verneplikt og Unge Høyres nedsabling av avtalefriheten gjennom nei til bordellvirksomhet.

–Unge Høyre lederen har misforstått hva dette handler om. Når han tar argumentet om at «kroppen er ingen vare» i sin munn, gir han sin umiddelbare støtte til venstreradikale feministgrupper. Det burde han ikke gjøre, fordi dette handler nemlig ikke om salg av kroppen som slaveri. Det handler om at voksne mennesker kan inngå frivillige avtaler, også når det gjelder kjøp og salg av seksuelle tjenester, sier Petter Kvinge Tvedt til fpu.no.

Alle liberalister, også dem i Unge Høyre, må tenke seg om før voteringer i ulike saker. Hvis ikke liberalister er frihets talsmenn, hvem skal da være det?

Tags:

7 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Martin
Martin
13 years ago

Alternativt kan liberalister være prinsippfaste og samle seg i et faktisk liberalistisk parti, slik som Det Liberale Folkepartiet.

UH medlem
UH medlem
13 years ago

meget fristende tilbud.. men er FPU noe bedre? er planøkonomiske frp er bedre alternativ?

Erlend Sand
Erlend Sand
13 years ago

De kan jo få melde seg inn i Unge Venstre. Som vanlig viser den liberale vei både på frihandel, bordell og andre gode liberale saker.

MortenM
MortenM
13 years ago

… og på en liberal holdning til elektrisk oppvarming?? Fri hasj, men ikke panelovner.

Kongen
Kongen
13 years ago

Hasj er jo ikke så farlig som panelovner.

AUH
AUH
13 years ago

Akershus Unge Høyre og Oslo Unge Høyre holder den liberalistiske tankegangen vakkert inne i Unge Høyre, og mens AUH og OUH er prinsipielle, kan man ikke si det samme om FpU.

Kyle
13 years ago

Må si at iallefall styret i Akershus Unge Høyre har hatt gode liberalistiske utspill, men å samlet sett så har liberalister mer å hente i FpU enn i UV og UH.

Fra arkivet