Ukategorisert

Snoen støtter McCain

Jan Arild Snoen, liberalist og vinner av Frihetsprisen i 2004, støtter John McCain i kampen om presidentvervet i USA.

Det er en dårlig bevart nyhet at Snoen har sansen for John McCain. I en lang og god artikkel hos Minerva forklarer den kjente liberalisten og USA-eksperten hvorfor McCain er klar for å bli den neste presidenten.

Artikkelen anbefales for alle som er interessert i USA. Når artikkelforfatteren i tillegg er en liberalist, blir den ekstra interessant.

Tags:

9 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Spenol
Spenol
13 years ago

«I en lang og god artikkel hos Minerva forklarer den kjente liberalisten og USA-eksperten hvorfor McCain er klar for å bli den neste presidenten.» Snoen unnlater (selvfølgelig bevisst) å nevne Sarah Palin, så hvordan i alle dager er det mulig å hevde at «artikkelen» er «god»? Det er et godt stykke repbublikaner-propganda, ikke en artikkel, og den er alt annet enn god. Ved å ignorere det massive problemet som heter Sarah Palin, avslører Snoen at han befinner seg mye lenger til høyre enn de fleste uavhengige amerikanere og til og med lenger til høyre enn moderate republikanere, som alle har… Read more »

Spenol
Spenol
13 years ago

Greit nok.

Nicolai G.
Nicolai G.
13 years ago

Det virker særdeles fjernt å støtte et parti med tilhengere som roper taktfast «U.S.A.-U.S.A.-U.S.A.!» på valgmøter. Akkurat som Homer Simpson i sofaen med en boks Duff Beer og TV’n på. Ekstrem patriotisme hører ikke et moderne demokrati til.

Trond
13 years ago

Herlig å se lsåkalte liberalister støtte opp om den kristne høyresiden. Hva blir det neste? At Snoen ønsker Hybråten som statsminister. Å nei han er for mild, hva med herr pastor Sæle? Så lenge man er for skattekutt kan alt kastets over bord.

andyq
andyq
13 years ago

Trond:

Tja, så lenge de holder seg mer ute av mitt liv enn sosialister er faktisk kristenfundamentalister å foretrekke.
De har mange merkelige ideer, men disse er som oftest langt mindre skadelig enn planøkonomi.

Trond
13 years ago

Så personer som starter kriger fordi jesus snakker i hodet deres er da bedre enn enn dagens regjering. Hvilke emdesiner går du på om jeg tør spørre?

Simon
13 years ago

DLF støtter ikke mcCain.

http://dlf.info/arkiv/002017.html

Per
Per
13 years ago

Trond bør lære seg folkeskikk i debatter. (Hva er forresten «emdesiner»?) Når det gjelder emnet: Hvem som er minst dårlig av Obama og McCain blir smak og behag sett fra et liberalt ståsted, avhengig av hvilke områder man vektlegger høyest. Personlig håper jeg Obama vinner (og det ser også slik ut nå). En observasjon jeg har gjort i denne valgkampen er imidlertid at mengden usakligheter i «argumentasjonen» mot McCain og republikanerne langt har overgått tilsvarende mot Obama og demokratene. Hvis McCain og republikanerne er så forferdelige som enkelte skal ha det til burde det vel ikke være vanskelig å finne… Read more »

Fra arkivet