Ukategorisert

Ikke alle liberalistene støtter McCain

Det Liberale Folkepartiet har en god beskrivelse av to de presidentkandidatene som kjemper om seieren i USA.

–Vi støtter verken John McCain eller Barack Hussein Obama. Vi synes egentlig at begge kandidatene er ganske ille, skriver Det Liberale Folkepartiet på sitt nettsted.

Norges eneste liberalistiske parti kommer med mange gode argument om hvorfor John McCain ikke er en god kandidat. Kort fortalt har han fremstått som en sentrumspolitiker som går på tvers av sitt parti med jevne mellomrom.

DLF tror Barack Obama blir ny president, uten at Vegard Martinsen & co jubler av den grunn.

–Hvis Obama vinner vil amerikanerne få merke at det blir ”change”, men siden de har stemt Obama inn vil de fortjene denne forandringen, skriver lederen i partiet på en sarkastisk måte.

Les hele artikkelen.

Tags:

26 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Voodoo-king
Voodoo-king
13 years ago

lol

The market is forward looking. la oss håpe noe annet en dårlig politikk har blitt priset inn de siste to månedene.

Spenol
Spenol
13 years ago

«–Vi støtter verken John McCain eller Barack Hussein Obama.»

Hvorfor skriver de Barack HUSSEIN Obama, men ikke John SIDNEY McCain III?

Jeg hadde virkelig forventet mer av psykopatene i Det Liberale «Folkepartiet». Eller forresten, det hadde jeg ikke.

Imago
Imago
13 years ago

Spenol:

Kanskje fordi sosialister blir opprørte over at sannheten påpekes, når de ikke liker den. Kanskje fordi de blir helt krakilske og veiver med armene i frustrasjon når man ikke føyer seg etter deres «politiske korrekthet». Dette er underholdende å observere, for mange.

Spenol
Spenol
13 years ago

Imago: Kan ikke dere Objektivister for en gangs skyld komme med et argument som dere faktisk tror på selv?

Du lurer ingen med denne falske forklaringen – du lurer ikke engang deg selv.

Spenol
Spenol
13 years ago

Imago: Tror du det finnes mange nordmenn igjen som ikke forstår hva «politisk korrekt» er kode for?

Per
Per
13 years ago

Og hva er problemet med at man skriver hele Obamas navn? Det er vel ingen som er dumme nok til å tro at dette gjøres for å slå ham i hardtkorn med hans avdøde irakiske navnebror? Eller?

Spenol
Spenol
13 years ago

Per,
Du snur alt fullstendig på hodet. Spørsmålet bør være: «Det er vel ingen som er dumme nok til å tro at dette IKKE gjøres for å slå ham i hardtkorn med hans avdøde irakiske navnebror?»

Svar meg på følgende: Hvorfor skriver ikke «politisk ukorrekte» personer (som DLF kaller seg) John SIDNEY McCain III, Sarah LOUISE HEATH Palin eller Joseph ROBINETTE Biden, Jr?

Per
Per
13 years ago

Kanskje fordi ingen andre gjør det? Obamas mellomnavn har jo blitt kjent nettopp pga. at han heter det han heter, og Obama selv hadde jo et skråblikk på dette i valgkampen da han sa «mitt mellomnavn ble gitt meg av noen som trodde at jeg aldri noengang skulle bli presidentkandidat!» Mitt poeng (som gikk Spenol hus forbi) var at ingen vel er dumme nok til å sammenligne Obama med Saddam Hussein, og å tro at mellomnavnet hans er tatt med av DLF for å gi en slik assosiasjon blir for dumt. Jeg synes Spenol gjør en fjær til fem høns…… Read more »

Spenol
Spenol
13 years ago

Per,

Med den naiviteten lurer jeg på hvordan du klarer deg gjennom en vanlig dag.

«Jeg vil forøvrig legge til at jeg på ingen som helst måte er tilknyttet DLF, og således ikke har noen som helst interesse av å forsvare dem.»

Det er jo nettopp det du gjør. Du tillegger disse drittmenneskene egenskaper de ikke har, slik som anstendighet og fornuft. Tror du ærlig talt at DLF ikke er rasister?

JMartins
JMartins
13 years ago

Spenol, du kommer med følelsesmessige utbrudd om noe du ikke har innsikt om. Jeg er selv medlem av DLF, og vet at dette er et anti-rasistisk parti. Dersom det ikke hadde vært dette, ville jeg øyeblikkelig meldt meg ut.

Rasisme er uforenelig med liberalistisk ideologi – det er et primitivt fenomen som høres kollektivismen/venstresiden til.

Per
Per
13 years ago

Spenol, poenget var å presisere at jeg forsvarer dem i denne saken fra et nøytralt ståsted. Forøvrig misliker jeg sterkt din lettvinte omgang med ordet «rasisme». DLF er så vidt jeg har forstått tilhengere av fri innvandring samt null forskjellsbehandling pga etnisk opprinnelse, og er vel således det minst rasistiske partiet av alle i norsk partiflora.

Spenol
Spenol
13 years ago

JMartins, Hvorfor omtaler dere ham som Barack Hussein Obama? Det er litt «merkelig» at dere gjør dette, spesielt med tanke på at ikke engang Obama selv bruker Hussein. Tilhengerne hans bruker det ikke, kampanjen hans bruker det ikke, amerikanske medier bruker det ikke (med unntak av Fox News, selvfølgelig.) Det er kun dere og det rasistiske bunnslammet i Det republikanske partiet som bruker det. Forklar meg hvorfor. «Spenol, du kommer med følelsesmessige utbrudd om noe du ikke har innsikt om.» Takk for komplimentet. Jeg er glad jeg har følelser – det er det eneste som hindrer meg i å stemme… Read more »

Ole Martin Moen
13 years ago

Jeg antar DLF bruker navnet «Hussein» for å påpeke Obamas myke linje overfor (politisk) islam. Dette er selvsagt et billig poeng, men jeg klarer likevel ikke helt å hisse meg opp over at noen påpeker denne siden av Obama på en litt “catchy” måte – altså, ved hjelp av hans eget navn.

Uansett er dette ikke rasisme. Islam er et tankesett, ikke en rase.

JMartins
JMartins
13 years ago

Spenol, det blir feil å bruke ordet «dere», ettersom nyhetskommentarene ikke blir skrevet i fellesskap. Ettersom det ikke var jeg som skrev den, vet jeg heller ikke hvorfor vedkommende valgte å bruke det fulle navnet til Obama. Som sagt er det mange som bruker hans fulle navn nettopp fordi det er politisk ukorrekt og dermed gjør sosialister krakilske – kanskje dette var grunnen. Det er likevel fakta at det *er* Obama sitt faktiske navn, og ikke noe nedsettende kallenavn, så jeg ser ingen grunn til å bli provosert på vegne av den kommende presidenten. Før du fortsetter å kalle DLF… Read more »

Simon
13 years ago

Det er relativt vanlig å skrive fullt navn, inkl. mellomnavn for å indikere avstand til en person, istedenfor å benytte fornavn / kallenavn, som indikerer nærhet og varme følelser.

Eks: William Jefferson Clinton, Gro Harlem Brundtland.

I DLF er vi opptatt av hans synspunkter, handlinger og troverdighet. Hudfarge interesserer oss midt i hekken.

http://dlf.info/arkiv/002018.html

Per
Per
13 years ago

«Som sagt er det mange som bruker hans fulle navn nettopp fordi det er politisk ukorrekt og dermed gjør sosialister krakilske»

Desto mer jeg tenker over det, desto mer latterlig blir det at noen reagerer på at en persons fulle navn blir brukt, og at det attpåtil kalles «rasisme». Som det ganske riktig påpekes er ikke islam en rase. Obama er forøvrig heller ikke muslim. For en tåpelig ting å henge seg opp i…

Spenol
Spenol
13 years ago

Per, Hvis du virkelig ikke forstår alvoret i å bevisst bruke KUN Obamas mellomnavn – INGEN AV DE ANDRES KANDIDATENES MELLOMNAVN, kan du ikke ha fulgt særlig godt med på amerikansk politikk i løpet av det siste året. Bruken av «Hussein» har blitt en temmelig betent sak etterhvert, og årsaken er at republikanerne bevisst har uthevet Hussein, både skriftlig og muntlig, i sin propaganda for å knytte Obama til terrorisme og islam. Når høyresiden bruker Barack HUSSEIN Obama er det ikke for å være nøyaktig, men for å gi folk assosiasjoner til noe negativt – på samme måte som begrepet… Read more »

Spenol
Spenol
13 years ago

Per,

For ordens skyld: Jeg er ikke sosialist, jeg er tilhenger av full ytringsfrihet og jeg bruker sjelden «rasisme-kortet» (for å være ærlig kan jeg ikke huske at jeg noen gang har brukt det.)

Simon
13 years ago

Spenol: 1. Du tillegger disse drittmenneskene egenskaper de ikke har, slik som anstendighet og fornuft. Tror du ærlig talt at DLF ikke er rasister? … Om det er rasisme eller ikke spiller ingen rolle. 2. Simon: Bare fortsett å lyge. 1. Bestem deg. Vil du bekylde oss for å være rasister, eller ei ? Spiller det en rolle eller ei ? Hva er argumentet ditt i såfall ? JMartins har anbefalt deg å lese programpunktet om rasisme før du uttaler deg. Jeg mener han har et poeng.. 2. Det er en ærekrenkende påstand, særlig sett sammen med 1). Før du… Read more »

Spenol
Spenol
13 years ago

Simon, 1. Jeg beskylder dere for å videreformidle republikansk propaganda. Bruken av «Hussein» har i utgangspunktet rasistiske undertoner, så det spiller forsåvidt liten rolle hva dere legger i bruken så lenge dere bruker det, og så lenge dere har en agenda med det. Og det har dere. Dere er høyreintellektuelle, akkurat som bakmennene i GOP, og i likhet med disse spiller dere på bermens strenger for å sanke stemmer, selv om dere ikke nødvendigvis tror på propagandaen selv. Jeg reagerer på «Hussein»-bruken hovedsaklig fordi det er et propagandatriks. At det har rasistiske undertoner gjør det bare enklere å kritisere. 2.… Read more »

JMartins
JMartins
13 years ago

Spenol, For det første anbefaler jeg at du slutter med gruppetenkingen din. Å peke beskyldende på alle medlemmer av DLF og si «dere!» har lite for seg, når det gjelder én nyhetskommentar skrevet av én person. At du tillegger navnet «Hussein» rasistiske undertoner er fullstendig likegyldig for meg – det er et av de aller mest brukte arabiske navnene, benyttet av flere tusener av mennesker. Jeg har hørt endel kritikk av at Obama presenterte seg som en afro-amerikaner for å vinne flest mulig stemmer, men at han hovedsakelig er arabisk. Dersom dette er tilfellet, kan jeg se årsaken til at… Read more »

Tom Arnesveen
13 years ago

Ayn Rand-tilhengere rasister? Ayn Rand var etnisk jøde!

Rand var ikke tilhenger av Ronald Reagan. Hun sa også at Goldwater fortjente å tape valget. Og nei, jeg er ikke DLFer 😛

Weedar
Weedar
13 years ago

Spenol: Din språkbruk illustrerer hvorfor jeg, og en rekke andre kristne liberalister ikke stemmer DLF. «Kristenfundamentalister», «overtro» osv… Dere er ikke først og fremst et liberalistisk folkeparti, men et objektivistparti som ser ut til å ha arvet Ayn Rands hat av religion.

JMartins
JMartins
13 years ago

Weedar,

For ordens skyld, det var nok ikke til Spenol du mente å henvende deg, men til meg. Jeg snakker ikke på vegne av DLF, og har heller ikke noe hat for religion – jeg betrakter det derimot som et nedbrytende onde, og tar avstand fra det. Det er irrasjonell overtro som hører middelalderen til.

Weedar
Weedar
13 years ago

JMartins, Jeg har ingen interesse av å forsøke å overbevise deg om at religiøse folk som meg ikke er overtroiske eller middelalderske. Jeg bryr meg verken om hva du tror eller hva du mener om min tro. (Et «nedbrytende onde» er forøvrig meningsløs ordbruk i et formålsløst univers som nådeløst beveger seg mot total kulde og død.) Men den arrogansen som ligger til grunn for en slik billig karakteristikk av religion gjør deg etter mitt skjønn uskikket til å være politiker. Med nok makt vil du høyst sannsynlig bli en despot. Derfor vil ikke jeg bidra til å gi deg… Read more »

JMartins
JMartins
13 years ago

Weedar, Dersom du er religiøs er du per definisjon overtroisk – du forholder deg ikke til virkeligheten, men forkaster den til fordel for en blind tro på det overnaturlige. Religion er ikke noe annet enn en primitiv form for filosofi, og den er nedbrytende ikke bare fordi den lærer mennesker å forkaste sin fornuft, men fordi den lærer mennesker (inkludert barn!) at man er syndig fordi man er født (original sin), at lidelse, fattigdom og oppofrelse er positive verdier, og at det først er etter at man er død at man vil kunne oppnå sann lykke. Derfor, når du snakker… Read more »

Fra arkivet