Ukategorisert

Fortsatt støtte til OL i Tromsø

Senterpartiet bryr seg ikke om prisen. Partiet vil fortsatt ha OL i Tromsø.

Det var under landsmøtet til Senterungdommen at partilederen, Liv Signe Navarsete, sa at Senterpartiet holder på sitt ja til OL i Tromsø. Partilederen tok omtrent ingen reservasjoner. Tromsø skal ha OL og skattebetalerne må betale prisen.

For en forskjell det er mellom liberalister og senterpartilederen. Mens vi forventer at arrangøren finansierer festen, vil Navarsete mer enn gjerne overlate regning til andre, i form av skatter og avgifter.

Tags:

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
IvarE
IvarE
13 years ago

Navarsete vet, akkurat som sin forgjenger, utmerket godt at Tromsø ALDRI vil få OL, men så lenge man kan lure en håndfull naive, usikre velgere til å stemme på seg, så koster det jo ingenting å love.

Fra arkivet