Ukategorisert

Se til Kristiansand

Tall fra Kristiansand viser at innstramningen i alkoholpolitikken ikke er en suksess.

Det er gått tre måneder med skjenking til klokken 02:00 i Kristiansand. Innstramningen på èn time har ikke gitt resultat. Oktober måned ble den verste voldsmåneden siden årtusenskiftet, skriver Fædrelandsvennen.

Tilhengerne av en restriktiv alkoholpolitikk vil hevde snittet på saker med vold ikke har økt i høstmånedene august, september og oktober. Ifølge statistikken er det korrekt, men gjestene påpeker at skjenkestopp klokken 02:00 har økt behovet for nachspiel.

For ordens skyld minner skribenten om at Liberaleren ikke vil ha en skjenkepolitikk vedtatt av politikerne. Vi ønsker full eiendomsrett. Det betyr at bedriftene skal få bestemme når det skal være skjenking og hva som skal skjenkes, uten politisk innblanding fra verken stortingspolitikere eller kommunepolitikere.

0 0 vurdering
Vurdering

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marthe
Marthe
12 years ago

I tillegg kommer det frem i artikkelen at restaurantnæringen i byen har tapt flere hundretusen på dette. Det betyr at ikke bare har endringen i ikke ført til mindre vold, verdiskapningen i byen har også gått ned.

trackback
10 years ago

Cheapest zolpidem….

Cheap zolpidem. Zolpidem generic. Zolpidem fedex. Zolpidem eszopiclone indications. Zolpidem abuse. Zolpidem….

Verdt å lese fra Liberalerens arkiv

  • Norge som føderal republikk?Norge som føderal republikk?
    Norge er et parlamentarisk demokrati, men dét var ikke hva grunnlovsfedrene så for seg.
  • Roboter iblant ossRoboter iblant oss
    Effektive altruister er mer opptatt av regnestykker, og forstår lite av hvordan mennesker faktisk tenker og føler.
  • Et korrumpert monopolEt korrumpert monopol
    Norsk Tipping har skaffet seg et monopol på gambling i Norge gjennom "bestikkelser" av idrett og kultur.