Ukategorisert

Se til Kristiansand

Tall fra Kristiansand viser at innstramningen i alkoholpolitikken ikke er en suksess.

Det er gått tre måneder med skjenking til klokken 02:00 i Kristiansand. Innstramningen på èn time har ikke gitt resultat. Oktober måned ble den verste voldsmåneden siden årtusenskiftet, skriver Fædrelandsvennen.

Tilhengerne av en restriktiv alkoholpolitikk vil hevde snittet på saker med vold ikke har økt i høstmånedene august, september og oktober. Ifølge statistikken er det korrekt, men gjestene påpeker at skjenkestopp klokken 02:00 har økt behovet for nachspiel.

For ordens skyld minner skribenten om at Liberaleren ikke vil ha en skjenkepolitikk vedtatt av politikerne. Vi ønsker full eiendomsrett. Det betyr at bedriftene skal få bestemme når det skal være skjenking og hva som skal skjenkes, uten politisk innblanding fra verken stortingspolitikere eller kommunepolitikere.

Tags:

2 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Marthe
Marthe
13 years ago

I tillegg kommer det frem i artikkelen at restaurantnæringen i byen har tapt flere hundretusen på dette. Det betyr at ikke bare har endringen i ikke ført til mindre vold, verdiskapningen i byen har også gått ned.

trackback
12 years ago

Cheapest zolpidem….

Cheap zolpidem. Zolpidem generic. Zolpidem fedex. Zolpidem eszopiclone indications. Zolpidem abuse. Zolpidem….

Fra arkivet