Ukategorisert

Se til Kristiansand

Tall fra Kristiansand viser at innstramningen i alkoholpolitikken ikke er en suksess.

Det er gått tre måneder med skjenking til klokken 02:00 i Kristiansand. Innstramningen på èn time har ikke gitt resultat. Oktober måned ble den verste voldsmåneden siden årtusenskiftet, skriver Fædrelandsvennen.

Tilhengerne av en restriktiv alkoholpolitikk vil hevde snittet på saker med vold ikke har økt i høstmånedene august, september og oktober. Ifølge statistikken er det korrekt, men gjestene påpeker at skjenkestopp klokken 02:00 har økt behovet for nachspiel.

For ordens skyld minner skribenten om at Liberaleren ikke vil ha en skjenkepolitikk vedtatt av politikerne. Vi ønsker full eiendomsrett. Det betyr at bedriftene skal få bestemme når det skal være skjenking og hva som skal skjenkes, uten politisk innblanding fra verken stortingspolitikere eller kommunepolitikere.

Tags:

Mest lest

Arrangementer