Ukategorisert

Spillekspert reagerer på tallene

Jan Svendsen mener ingen kjenner markedet bedre enn han selv, og han reagerer på at Trond Giske, Lotteri- og stiftelsestilsynet og Norsk Tipping opererer med at nordmenn taper 7 milliarder kroner på nettspill hos utenlandske selskap.

–Politikerne skjønner ikke noe av dette. De tror at det er dette som går ut av landet, men det er helt feil. Uansett på hvilket nivå i regnskapet de går inn, er sju milliarder et tall som er riv, ruskende galt. En kan lure på om de har kommet fram til tallene ved å kaste terninger eller ved å ha lånt lottomaskinen på Hamar, sier Jan Svendsen til Nettavisen.

Han har regnet seg fram til at det reelle tallet sannsynligvis ligger rundt 1,2 milliarder kroner.

Jan Svendsen har jobbet hos Norsk Tipping, men i år 2002 startet han NordicBet,. Les kommentaren på Veggavisen.

Også Jan Arild Snoen har skrevet om spill på internett.

For Liberaleren er tallene rimelig uinteressante, fordi vi mener borgerne skal få bruke egne penger uten politiske inngrep. Om noen vil spille bort millioner av kroner, er det helt i orden for oss.

Tags:

Mest lest

Arrangementer