Ukategorisert

Snille jenter

–Vi respekterer vårt land, vår kultur og våre tradisjoner, skriver medlemmene i jentebandet på sin Myspace-side.

Det er Dagbladet.no som skriver om bandet The AccoLade. I artikkelen er det en lenke til gruppas side på Myspace.com. Der kommer det frem at jentene respekterer sitt land, kulturen og tradisjonene, til tross for minimal frihet. I Saudi-Arabia kan ikke jenteband opptre på konserter.

Hvordan ville Myspace-meldingen vært om jenter i Norge hadde så liten ytringsfrihet? ”Vi hater Norge, vi hater den fundamentalistiske kulturen og de grusomme tradisjonene”, er et eksempel på en mulig utblåsing. En slik utblåsing vil være straffbar, men noen naturgitte rettigheter er verdt å dø for. Ytringsfriheten er en av dem.

Mest lest

Arrangementer

  • Ingen arrangementer