Ukategorisert

Høyre tar bloggerne på alvor

Partiet Høyre ønsker drahjelp av bloggere. I en e-post som Jan Tore Sanner, nestleder i Høyre, og Trond R. Hole, generalsekretær i Høyre, har sendt ut, blir en rekke bloggere invitert til arrangementet ”Blått Nytt År”.

I e-posten skriver nestlederen og generalsekretæren at Høyres Hovedorganisasjon vil presentere en del av tenkningen og planene fremover, og vil også avsløre litt om nettbruk og sosiale medier.

Høyre ønsker kontakt med bloggere som følger norsk politikk og Høyre. Ifølge Sanner og Hole, vil ikke Høyre avkreve sympatierklæringer og duoen ønsker heller ingen bindinger. Likevel innrømmer partitoppene at de verdsetter bloggerne som en viktig del av norsk politisk offentlighet.

Etter det Liberaleren kjenner til er det første gang et politisk parti inviterer en mengde bloggere til en form for idédugnad. Også liberalister er invitert til ”Blått Nytt År”.

Liberaleren ønsker både bloggerne og Høyre lykke til!

Tags:

5 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
Tuborg
Tuborg
13 years ago

Du har litt av et liv å se tilbake til når du ligger ved dødsleiet. Jippi jeg var Redaktør for en blogg, og brukte livet mitt på den. Hurra! Jeg skrev historie. Hvor gammel er du egentlig Bjørn Magne Solsvik?

Erik
Erik
13 years ago

Hva i alle…? Man kan spørre deg om det samme, Tuborg. Dette var lavmål av deg.

Pleym
Editor
13 years ago

De fleste bloggerne jeg vet om har et rikt og fullverdig liv, der en del av energien kanaliseres inn i å skrive på en blogg. Men det er langtfra det eneste eller dominerende de gjør. Selv om kvaliteten og oppdateringen på bloggen gir et slikt inntrykk.

Tuborg, falt du ut av sengen med begge benene idag?

trackback
13 years ago

[…] Høyre tar bloggerne på alvor | 8. desember 2008 […]

trackback
13 years ago

[…] Som kjent har Høyre et eget opplegg for “sine” bloggere allerede. […]

Fra arkivet