Notiser

Rapporter om den svenske FRA-loven

Spørsmålet var i hvilken grad loven vil føre til registrering av innholdet i norske borgeres elektroniske kommunikasjon når den passerer grensen til Sverige. Les mer hos regjeringen.no. Les andre artikler om FRA-loven hos Liberaleren.

1 Comment
Inline Feedbacks
View all comments
Mea
Mea
13 years ago

Da Svensk etteretning kom opp med dette forslaget ble det ramaskrik, men en meget beleilig bombetrussel mot et svensk atomkraftverk uka etter fikk politikerne på gli. Sjekk det opp.

Det samme skjedde da Norge ikke ville være med i Irak. Ca ei uke etter kom terrortrusselen fra «Al Quaida» og Norge sendte mannskap og utstyr. Vi er ikke med i Irak sa Bondevik, men likevel leste vi om norske soldater som skjøt på løshumder som underholdning i IRAK.

Fra arkivet