Ukategorisert

Politikerne vil ikke blande hårklipp og alkohol

Formannskapet på Sortland ønsker ikke å gi Podium Concept Nor A/S skjenkebevilling, før bedriften skiller baren og frisørsalongen på en bedre måte.

Formannskapet vedtok forrige uke at Podium må ha et skille mellom bar- og frisørdelen for å kunne servere alkohol mens frisørvirksomheten pågår, skriver Sortlandavisa. Dessverre har ikke kommunen lagt møteboken på nett. Derfor har ikke Liberaleren fått vedtaket bekreftet.

Unge Høyre reagerer på vedtaket som formannskapet skal ha fattet.

–Det er jo ikke ulovlig å drive bar i Norge, det er heller ikke noe som sier at man ikke kan ha frisørsalong samtidig. Dette blir rett og slett for dumt, sier Odin Bernhofsen, leder av Vesterålen Unge Høyre.

Unge Høyre-lederen er provosert. Han mener dette er en god forretningsidé, ifølge Sortlandavisa.

Sånn kan det gå når politikerne skal blande seg inn i markedet.

Tags:

3 kommentarer
Inline Feedbacks
View all comments
LordMarius
13 years ago

Jeg drakk en pils mens jeg ble klippet på Podium i Oslo. Traumene dette medførte er så lammende for meg i mitt daglige liv, at jeg skulle ønske Oslos politikere hadde beskyttet meg like godt som Sortlands politikere beskytter sine.

NN
NN
13 years ago

Kunne ikke tenke meg å drikke øl mens jeg blir klippet – vil vel for pokker ikke ha hår i øllen – selv om det er mitt eget:)
Men hvis andre har lyst på et slikt tilbud skal ikke jeg blande meg inn i det. Lev og la leve.

trackback
11 years ago

Dog has sex with girl….

Dog having sex with girl….

Fra arkivet